«Τιμή μου αλλά μακάρι να κερδίζαμε»

20:42 28/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Θεοδωρίδης βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 12ης αγωνιστικής λέγοντας πως ναι μεν είναι τιμή του, αλλά θα το χαιρόταν περισσότερο αν κέρδιζε ο Παναιτωλικός. «Ήταν σε ένα σημείο που η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Βρήκα το χώρο και σούταρα πιστεύοντας ότι θα σκοράρω. Θα το θυμόμασταν αλλιώς αν η ομάδα κέρδιζε και εγώ θα το χαιρόμουνα περισσότερο. Χαίρομαι που άρεσε στον κόσμο που το ψήφισε και είναι μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο για εμένα».

Σχετικά με το που αφιερώνει το βραβείο, είπε: «Στη

γυναίκα μου που με στηρίζει και στην οικογένειά μου. Οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών είναι κοντά τους και βοηθούν, οπότε το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τους το αφιερώσω. Επίσης ευχαριστώ τον κ. Καψάλη που χρόνια τώρα στηρίζει την ομάδα και εμάς».

Για τους στόχους του Παναιτωλικού εξήγησε: «Ο αρχικός στόχος μας είναι η σωτηρία. Παραμένουμε προσγειωμένοι και θέλουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν συντομότερα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πιστεύουμε ότι ομάδα μας μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σ' αυτό που κάνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας και νομίζω πως δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα