Την μοίρα της Ελλάδας, ακολούθησε αναπόφευκτα και η Α.Ε.Κ

20:11 15/4/2013 - Πηγή: AEK365

Αρχές του 1920 ο Κεμάλ σφαγιάζει τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας (Οι 'Έλληνες στη θάλασσα, όπως λένε και οι Τούρκοι για τα γεγονότα της Σμύρνης ). Αποτέλεσμα όλος ο Ελληνισμός να μικρύνει και ένα κομμάτι που απέμεινε, να γυρίσει στα ''γεωγραφικά'' σύνορα της Ελλάδος. Πρόσφυγες μέσα στην ίδια τους την πατρίδα και δημιουργία της Α.Ε.Κ ,ακολούθησε το '24, έτσι για να μας θυμίζει τα παλιά.
Έτσι και τώρα...

σε μια χωρά που σαπίζει από μέσα προς τα έξω πολίτικοι που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα ήταν φυλακή ή χειρότερα, δε θα μπορούσε να λείψει ο εξαναγκαστικός ξεπεσμός της Α.Ε.Κ. ΠΟΙΟΣ

είναι αυτός που θα προστατέψει τον τίμιο σε αυτή την χώρα; Ντε και καλά όλους λαμόγια πρέπει να μας κάνετε; Κύριοι αν δεν το κατανοήτε θα σας το ΦΩΝΆΞΩ : Yπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σέβονται τα παντελόνια τους, θέλουν καθαρό το κούτελο τους, θαυμάζουν την ιστορία τους και παλεύουν για την χώρα τους. Θέλετε και αυτούς να τους χαλάσετε Όχι δεν θα σας περάσει, υπάρχουν 'Έλληνες που πιστεύουν, ελπίζουν και θυμούνται, πότε δεν ξεχνούν και αναπολούν τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τον Περικλή, τον Όμηρο, τον Κολοκοτρώνη και τον Σεφέρη και τον Μ. Θεοδωράκη και τον Κ. Ηλιάκη και αμέτρητους άλλους, και όχι τον Εφιάλτη. Μαρινάκηδες(ποδοσφαιρικά) δεν γουστάρουμε να είμαστε δεν θα μας κάνετε όλους ΤΕΛΕΊΑ ΚΑΙ ΠΑΎΛΑ Στην Ελλάδα φτάσαμε από την εξαθλίωση να ακούμε στους δρόμους το ''ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΕ '', και το χειρότερο είναι ότι έχουν πιθανότατα δίκιο. Μπορεί κάποιος να πεί έστω και για πλάκα, ότι περνάει πιο άνετα στην Ελλάδα του σήμερα από αυτή του ΄74; Για να μην μακρολογώ όπως πολλές φόρες, έτσι και τώρα, χωρίς κανένα λόγο, κανένα φταίξιμο, και μόνο σφάλμα την αδυναμία μας να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει οι Έλληνες (και οι Α.Ε.Κτζηδες) πληρώνουν τα σπασμένα 2-3 οικογενειών, 2-3 τραπεζιτών, (2-3 ποδοσφαιρικών παραγόντων), δύο τριών γενικά, που μας ΞΕΖΟΥΜΗΣΑΝ ανελέητα χωρίς όχι μονο να σκεφτούν τον πόνο που προκάλεσαν και προκαλούν, άλλα ούτε καν το τι σκατοψυχή θα παραδώσουν. Έτσι και η Α.Ε.Κ ως ο μικρός μεγάλος πλήρωσε το τίμημα του να είναι ιστορική, περήφανη και εκτός της βρωμιάς του συστήματος. Την ΙΣΤΟΡΊΑ όμως κύριοι ποτέ δε θα μπορέσετε να την αλλάξετε, και πάνω από όλα ποτέ δεν θα την αποκτήσετε, ή την έχεις ή όχι. Γι αυτό λεμέ το η Α.Ε.Κ είναι ΙΔΈΑ, και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν.
Και τώρα τι; Μετά από όλη αυτή την εξαθλίωση σε όλους τους τομείς του έθνους μας, ΠΑΙΔΕΊΑ ΥΓΕΙΆ ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ήρθε η ώρα όλοι να πάρουμε απόφαση ότι ή στηριζόμαστε στα πόδια μας και αγωνιζόμαστε ή Finito la musica, passato la fiesta όπως λένε και οι Ιταλοί. Ίσως, είναι η τελευταία μας ευκαιρία, εγώ δεν σκοπεύω να την αφήσω να πάει χαμένη, εσείς;

Α.Ε.Κ θυμήσου ποια είσαι, όσοι σε αγαπούν το ξέρουν, μα πρέπει να το αποδείξεις σε αυτούς που σε έπαιξαν και σε κορόιδεψαν.
Κανένας δεν θα σε αφήσει μόνη. Λίγο κλάμα δεν κάνει κακό, περασμένα μεγαλεία και διάγοντας τα να κλαις όμως δεν μας ταιριάζει, πρέπει να σηκωθούμε και να παλέψουμε, και θα το επιτύχουμε ότι και να συναντήσουμε, μην το ξεχνάτε αυτό φίλοι και μη.

Υ.Γ Άρης και Βέροια έριξαν 5άρες στους Α.Τρίπολης και Πλατανιά; Χάχα είναι τέτοια η κοροϊδία που δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίω η να γελάω.


Υ.Γ 2 Μπράβο ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας μας εσύ ήσουν αυτή που έδωσες το τελειωτικό χτύπημα. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΊ.

Υ.Γ 3 Α.Ε.Κ στα εύκολα, Α.Ε.ΚΑΡΑ στα δύσκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα