Την Παρασκευή το Δ.Σ.

22:02 26/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με καθυστέρηση δύο ημερών θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ΑΕΚ στα Σπάτα, καθώς όπως αποφάσισε σήμερα η διοίκηση της «Ένωσης», η συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνει τελικά την Παρασκευή και όχι την Τετάρτη, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Οι ιθύνοντες των «κιτρινόμαυρων» βρίσκονται εδώ και μέρες σε αναζήτηση χρημάτων, προκειμένου να μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες του συλλόγου που χρήζουν άμεσης διευθέτησης. Ήδη,

πέραν των χρημάτων που δόθηκαν στην Εφορία για το θέμα των εισιτηρίων, έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό, το οποίο προορίζεται για να καλυφθούν κάποια λειτουργικά έξοδα των «κιτρινόμαυρων».


Όπως αποφασίστηκε λοιπόν είναι προτιμότερο το Δ.Σ. να γίνει την Παρασκευή, ώστε να συνεχιστούν οι επαφές με μέλη των supporters αλλά και άλλους ανθρώπους που έχουν δείξει διάθεση να συνδράμουν οικονομικά και σε τρεις μέρες, η διοίκηση να συνεδριάσει και να διαπιστωθεί ποιο είναι το ακριβές ποσό που έχει συγκεντρωθεί και που θα πάνε αυτά τα χρήματα. Πάντως αναφορικά με το θέμα των χρημάτων που πρόκειται να εισρεύσουν στα ταμεία, αυτό που τόνιζαν από την ΠΑΕ είναι πως περιμένουν ενίσχυση και από την πλευρά του κόσμου, με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και τις εισπράξεις που θα προκύψουν από εκεί. Να θυμίσουμε πως οι διοικούντες έχουν αποφασίσει το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων από το ντέρμπι να δοθεί για να πληρωθούν οι παίκτες και οι υπάλληλοι του «Δικεφάλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα