«Την πίεση την έχει ο Κόροιβος»

16:08 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ» για το παιχνίδι με τον Κόροιβο και τόνισε πως η πίεση βρίσκεται στον αντίπαλο.

Αναλυτικά είπε:

Για την αναμέτρηση με Λαύριο: "Δυσκολευτήκαμε. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, όπως σε προηγούμενα ματς. Το αποτέλεσμα δείχνει, όμως, και την ποιότητα μιας ομάδας που και στην κακή μέρα, μπορεί να κερδίσει απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως το Λαύριο».

Για το γηπεδικό πρόβλημα: «Πας και κάνεις μία προπόνηση και παίζεις σε ένα άδειο γήπεδο, το οποίο δεν είναι το γήπεδό σου, οπότε αυτό είναι

κάτι που αυτόματα βολεύει τον αντίπαλο».

Για την (επόμενη) αναμέτρηση με Κόροιβο: «Έχουμε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Ακολουθεί ένα σημαντικό ματς. Την πίεση την έχει ο Κόροιβος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διευρύνουμε το σερί μας. Σίγουρα σεβόμαστε τον Κόροιβο, αλλά θα πάμε για να κερδίσουμε στην Αμαλιάδα».

Για το αν υπάρχει έξτρα κίνητρο λόγω της ήττας στολ Κύπελλο από τον Κόροιβο: «Όχι, κανένα έξτρα κίνητρο. Εγώ προσωπικά θέλω απλά να πάω για νίκη. Ταμείο κάνω πάντα στο τέλος. Ο στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και όχι μια ρεβάνς μεμονωμένα. Ο στόχος είναι να νικήσουμε τον Κόροιβο, όχι να πάρουμε μια άτυπη ρεβάνς. Μακάρι να μπορέσουμε να μπούμε συγκεντρωμένοι στην Αμαλιάδα και να κάνουμε καλές γιορτές, μιας και είναι το τελευταίο ματς γι' αυτό το έτος».
Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Μπορώ να πω, ότι τα πράγματα εξελίχθηκαν καλύτερα απ' ότι περίμενα. ‘Όλα τα παιδιά κάνουν φοβερή προσπάθεια, το ίδιο οι προπονητές και η διοίκηση».

Για τον στόχο της πρωτιάς: «Από εμάς εξαρτάται. Αν δείξουμε την ίδια συνέπεια που έχουμε δείξει από την αρχή της σεζόν, την ίδια συγκέντρωση και το ίδιο πάθος, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε κάνει ήδη δύο πολύ καλές νίκες μέσα στις έδρες της Καβάλας και του ΟΦΗ. Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο που είναι να ανέβει κατηγορία η ΑΕΚ και φυσικά για το γόητρο της ομάδας, να πάρουμε και την πρώτη θέση. Χρειάζεται, πάντως, να είμαστε όλοι προσγειωμένοι και να κρατάμε χαμηλούς τόνους».

Keywords
Τυχαία Θέματα