Ζησόπουλος: Ο Βάις έπεσε πάνω μου και δόθηκε πέναλτι

15:06 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα πέναλτι-δώρο του Καλογερόπουλου για να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης με τον Γιώργο Ζησόπουλο να υποστηρίζει πως ο Βλάντιμιρ Βάις έπεσε πάνω του και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός μέσος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Ζησόπουλος, στον ARENA FM 89.4
- Για το αν ακούμπησε τον Βάις στη φάση του πέναλτι: "Ο καθένας έχει την οξυδέρκεια

να κρίνει τη φάση. Ο διαιτητής έκρινε αυτό που έδωσε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Δυστυχώς χάσαμε ένα βαθμό σε ένα σημαντικό παιχνίδι".
- Για το πώς εξελίχθηκε η φάση: "Πήγα να κάνω ένα τάκλιν για να μην περάσει η μπάλα. Όταν είδα πως δεν περνούσε η μπάλα μάζεψα τα πόδια μου, όμως ο Βάις είχε ξεκινήσει να πέφτει, έπεσε πάνω μου και δόθηκε πέναλτι. Δεν είμαι σίγουρος αν έπεσε επίτηδες ή επειδή έχασε το κοντρόλ. Νομίζω πως δεν ήθελε να πέσει επίτηδες. Αν ήθελε, μπράβο του που ήταν έξυπνος και πήρε το πέναλτι".
- Για τη διαιτησία στην Ελλάδα: "Στην Ελλάδα θα έπρεπε κάποια στιγμή να πρωταγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές. Υπάρχει αξιόλογο υλικό και θα έπρεπε να υπάρχει παραπάνω ισονομία".
- Για το αν το πέναλτι έκρινε το παιχνίδι: "Εμείς μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, είχαμε λίγο τύχη και στεκόμασταν καλά. Εκείνη τη στιγμή ελέγχαμε το παιχνίδι όπως θέλαμε. Το παιχνίδι κρίθηκε από εκείνη τη φάση δε ξέρουμε τι θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές δε γνωρίζουν την κατάσταση στην Ελλάδα και αντέδρασαν έντονα".
- Για την αντιμετώπιση που έχουν οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα: "Στην Ελλάδα δύσκολα χάνουν βαθμούς οι μεγάλες ομάδες γιατί συνεχώς ευνοούνται. Πρέπει να αλλάξει αυτό".
- Για τα διαιτητικά λάθη πέρυσι στον τελικό του κυπέλλου: "Από τη στιγμή που γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια είναι αδικία. Ο ιδρώτας που έχυσαν οι παίκτες πέρυσι για το κύπελλο χάθηκε από μια άδικη φάση".
- Για την σύγκριση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: "Ο ΠΑΟΚ κάνει μια καινούρια προσπάθεια με έναν πολύ καλό προπονητή. Πήρε διεθνείς παίκτες πράγμα είναι πολύ καλό. Ο Ολυμπιακός είναι πιο σταθερός και κερδίζει όλους τους μικρούς. Θα πρέπει και ο ΠΑΟΚ να είναι πιο σοβαρός".
- Για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης: "Ξεκινήσαμε τη χρονιά λίγο περίεργα μετά την απομάκρυνση του κύριου Τσιώλη. Τώρα έχουμε κάνει μερικά καλά αποτελέσματα και κοιτάμε να πάμε καλά στα υπόλοιπα παιχνίδια και να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα