Την βόμβα της χρονιάς η ΑΕΚάρα!

14:12 22/7/2012 - Πηγή: AEK365

Την μεγαλύτερη βόμβα του καλοκαιριού έριξε η ΑΕΚ στο Χάντμπολ. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή και η μεγάλη επιστροφή του κορυφαίου Ελληνα παίκτη Χάντμπολ Αλέξη Αλβανού που την επόμενη σαιζόν θα φοράει τα χρώματα της ΑΕΚ. Ο Αλβανός σε ηλικία 32 ετών επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια μεγάλης καριέρας στην Γερμανία όπου μεταξύ άλλων κατέκτησε και το κύπελλο Ευρώπης του 2009 με την ομάδα

της Γκούμερσμπαχ παίζοντας πάντα με το νούμερο 21 στην φανέλα. Ο Αλβανός είναι 90 φορές διεθνής. έχει αναδειχθεί έκτος Ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα της Αθήνας, και οι ειδικοί του αθλήματος τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους Ιντερ της Ευρώπης. Πριν φύγει για την Γερμανία αγωνίζονταν τέσσερα χρόνια στον Πανελλήνιο και ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στα τρία πρωταθλήματα και τα τέσσερα κύπελλα που κατέκτησε η ομάδα της Κυψέλης με αποτέλεσμα να γίνει το μήλον της έριδος για Ευρωπαϊκούς συλλόγους και να καταλήξει τελικά στην Γκούμερσμπαχ.

Η ORIGINAL διοίκηση της Ερασιτεχνικής κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του με αστραπιαίες κινήσεις πριν από λίγο στην Λάρισα, ο παίκτης ήταν στον Βόλο από όπου κατάγεται, και να τον κάνει δικό της μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ που εδώ και μέρες ήταν σε επαφή μαζί του. Για να επιτευχθεί η μεταγραφή ένα μεγάλο ποσό του συμβολαίου του καλύφθηκε από τον πρόεδρο του Supporters Club Μάκη Κασνακίδη και από τον δικηγόρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου μετά από ενέργειες του Δημήτρη Χατζηχρήστου. Σύμφωνα με τους ειδικούς του αθλήματος η μεταγραφή του Αλβανού στην ΑΕΚ αλλάζει πλήρως το σκηνικό και κάνει την ΑΕΚ μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδος για την σαιζόν 2012 -2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα