Της απαγόρευσαν την είσοδο στο αεροπλάνο λόγω προκλητικού σορτς! (ΦΩΤΟ)

09:42 3/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η 18χρονη Αλίξ Τάουνσεντ από το Μάντσεστερ ήταν έτοιμη να ξεφαντώσει για λίγες μέρες με τις φίλες στη Μαγιόρκα. Έτσι, φόρεσε ένα πρόχειρο σορτσάκι και ανέβηκε στο αεροπλάνο.

Όμως, το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο είχε διαφορετική άποψη για το σορτσάκι καθώς το θεώρησε πολύ... προκλητικό.

Έτσι, σύμφωνα με την κοπέλα, της ζήτησε μπροστά σε χιλιάδες επιβάτες να το βγάλει και να φορέσει κάτι άλλο αν ήθελε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο!

Ο ίδιος είπε το σορτς ήταν υπερβολικά κοντό και φαίνονταν τα οπίσθιά της αλλά εκείνη ισχυρίζεται πως δεν την επέτρεψαν να αλλάξει στην τουαλέτα με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα, καθώς υποχρεώθηκε να αλλάξει μπροστά στον κόσμο.

Ο υπεύθυνος αρνείται πως δεν της επέτρεψε να αλλάξει στην τουαλέτα. Η κοπέλα, η οποία σπουδάζει νομική ήταν μαζί με άλλες 17 φίλες της και πήγαιναν σε ένα πάρτι.

«Ήταν ντροπιαστικό, δεν πιστεύω πως φορούσα κάτι ανάρμοστο. Υπήρχαν και άλλοι επιβάτες ντυμένοι αναλόγως», είπε η ίδια, προσθέτοντας πως ο υπεύθυνος ήταν αγενής μαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα