Χαμός στον 5ο όμιλο

23:25 7/6/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 5ος ΟΜΙΛΟΣ- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΙΣΛΑΝΔΙΑ- ΣΛΟΒΕΝΙΑ: 2-4
Γήπεδο: Λαουγκαρνταλσβολούρ

Αυτοκτόνησε η Ισλανδία που έχασε με 4-2 από την αδιάφορη Σλοβενία και δεν μπόρεσε να αποσπαστεί σημαντικά από την Αλβανία και τη Νορβηγία.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Φινμπόγκασον, αλλά στο 11' οι Σλοβένοι πήραν κεφάλι στο σκορ με γκολ

του Κιρμ. Η Ισλανδία ανέβασε στροφές από εκεί και πέρα και στο 22' ο Χάλφρεντσον έδωσε για τον Μπιάρνασον που έφερε στα ίσα το παιχνίδι. Οι Ισλανδοί μάλιστα έφτασαν στην ανατροπή στο 26' με το πέναλτι του Φινμπόγκασον, αλλά πέντε λεπτά αργότερα οι Σλοβένοι απάντησαν κι αυτοί με πέναλτι του Μπίρσα.

Στο 59ο λεπτό ο Χάλντορσον απέκρουσε όμορφα το σουτ του Μπίρσα και τρία λεπτά μετά ο Μπίρσα έδωσε για τον Σέζαρ, ο οποίος έκανε το 3-2 για την Σλοβενία. Το τελικό 4-2 για τους Σλοβένους έγραψε ο Κιρμ στο 85ο λεπτό.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σέβερσον (84' Θόρντβαλσον), Ρ.Σίγκουρντσον, Μπάρνασον, Άρνασον, Ντανίελσεν, Γκούναρσον (52' Γκούντγιονσεν), Χάλφρεντσον (63' Γκίσλασον), Σκούλασον, Σίγκθορσον, Φινμπόγκασον.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Σέζαρ, Ίλιτς, Τζόκιτς, Κριν, Κούρτιτς, Μπίρσα (90' Στρούνα), Κιρμ, Καμπλ (73' Ραντοσάβλιεβιτς), Νοβάκοβιτς (87' Μάταβζ).

ΑΛΒΑΝΙΑ- ΝΟΡΒΗΓΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Κεμάλ Στάφα

Την ευκαιρία να πιάσει κορυφή και να αφήσει εκτός μάχης τη Νορβηγία έχασε η Αλβανία, που έμεινε στο 1-1 με τους Σκανδιναβούς με το σκηνικό του 5ου ομίλου να παραμένει ρευστό.

Στο 1ο μόλις λεπτό το σουτ του Μαβράι κόντραρε σε σώματα και πέρασε κόρνερ, ενώ στο 30' το πλασέ του Χένρικσεν έφυγε μόλις άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σαλίχι δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση, ενώ στο 41' η Αλβανία άνοιξε το σκορ με τον Ραμά και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα.

Στην επανάληψη η Αλβανία έμεινε πίσω και προσπάθησε να προστατέψει το 1-0 και τα κατάφερε καλά ως το 88ο λεπτό. Κάπου εκεί όμως, η άμυνα των Αλβανών «κοιμήθηκε» και ο Χέγκλι έφερε στα ίσα το ματς, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Μαβράι, Τέλι, Νταλκού, Ράμα, Αγκολί, Μπουλκού (90+1' Ελσέιντ), Βίλα (84' Κάτε), Μπάσα, Σαλίχι (77' Οσμάνι), Τσάνι.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Γιαρστάιν, Χάνγκελαντ, Ρουντ, Ρετζίνιουσεν, Νορντβάιτ, Χέγκλι, Γένσεν (86' Σκιέλμπρεντ), Χένρικσεν, Ελιονούσι (46' Μπερίσα), Μπράατεν, Κινγκ (70' Σέντερλουντ).

Keywords
Τυχαία Θέματα