Το 10ο περνάει από τα... χιόνια

13:57 20/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (19:00)
"ΛΟΥΖΝΙΚΙ", Διαιτητής: Μπιόρν Κάουπερς (Ολλανδία)

Το πρωτάθλημα φαίνεται πως θα επιστρέψει στην Μαδρίτη με την διαφορά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα να είναι στους δέκα βαθμούς και έτσι στην Ρεάλ εστιάζουν την προσοχή τους στην κατάκτηση του 10ου Τσάμπιονς Λιγκ ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην παγωμένη Ρωσία.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ελπίζει να δει την ομάδα του να πετυχαίνει την έβδομη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο εφετινό Τσάμπιονς Λιγκ και να ανταπεξέρχεται στις δύσκολες καιρικές συνθήκες με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει εκτός αποστολής τους Ντι Μαρία, Ντιαρά και Άλτιντοπ.
Για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι μετά από απραξία δυο μηνών με τον προπονητή της ομάδας, Λεονίντ Σλούτσκι, να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Βάγκνερ Λοβ έφυγε για την Φλαμένγκο ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Μαμάεφ και Ναμπάλκιν. Παράλληλα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Χόντα, Μαρκ Γκονζάλες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην θέση του τερματοφύλακα καθώς κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο άπειρος Τσεπτσούγκοφ καθώς ο Ακινφέεφ είναι τραυματίας και ο Γκαμπούλοφ πωλήθηκε.
Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στην Ευρώπη. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετρά τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες συνολικά απέναντι σε ισπανικές ομάδες, ενώ η Ρεάλ έχει τρεις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες και δύο νίκες επί ρωσικού εδάφους, τις τελευταίες μάλιστα στις δύο πιο πρόσφατες επισκέψεις της στη χώρα.

ΝΑΠΟΛΙ-ΤΣΕΛΣΙ
"ΣΑΝ ΠΑΟΛΟ", Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Τα... ρέστα του παίζει στο "Σαν Πάολο" ο Αντρέ Βίλας Μπόας καθώς το αποτέλεσμα του αγώνα με την Νάπολι αναμένεται να κρίνει κατά πολύ την παραμονή του στον πάγκο της Τσέλσι μετά τις τελευταίες μέτριες έως κακές εμφανίσεις της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός αλλά και οι παίκτες της Τσέλσι ξέρουν πως μόνο η νίκη θα επαναφέρει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό θα επιδιώξουν με τον Τζον Τέρι να επιστρέφει μετά από ένα μήνα απουσίας. Η Νάπολι από την μεριά της θέλει να διατηρήσει το αήττητο σερί που έχει στα τελευταία δέκα ματς στην Ευρώπη μέσα στον "Σαν Πάολο" με τον Βάλτερ Ματζάρι να στηρίζει πολλά στον Καβάνι ενώ απών θα είναι ο τιμωρημένος Καμπανιάρο.
Η Νάπολι μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία απέναντι σε αγγλικές ομάδες ως γηπεδούχος, ενώ η Τσέλσι έχει μόλις μία νίκη και από τρεις ισοπαλίες και ήττες επί ιταλικού εδάφους.

Keywords
Τυχαία Θέματα