Το Family Guy είχε «προβλέψει» το χτύπημα στην Βοστώνη! (VIDEO)

14:32 17/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου βίντεο με απόσπασμα της αμερικανικής σειράς Family Guy το οποίο αναφέρεται στην βομβιστική επίθεση κατά την διάρκεια του μαραθώνιου της Βοστώνης ένα μήνα πριν συμβεί το τραγικό περιστατικό που στοίχισε την ζωή σε τρεις ανθρώπους.
Το βίντεο αποτελεί συνδυασμό δύο διαφορετικών σκηνών του επεισοδίου Turban Cowboy με τρόπο που να φαίνεται ότι ο Peter Griffin

είναι αυτός που τοποθέτησε τη βόμβα στον Μαραθώνιο, ενώ στην πραγματικότητα πατά μερικούς μαραθωνοδρόμους με το αμάξι του.
Το Fox έσπευσε να απομακρύνει άμεσα το επεισόδιο από την ιστοσελίδα του και το Hulu προς αποφυγήν αντιδράσεων. Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εδώ αφού με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο γεννήθηκαν θεωρίες συνομωσίας που αναφέρουν ότι το τελευταίο συνδέεται πράγματι με τη βομβιστική επίθεση, κάνοντας μάλιστα λόγο για οργανωμένη επίθεση υποκινούμενη από την κυβέρνηση.
Ο Alex Jones του InfoWars παρουσίασε το βίντεο ως απόδειξη προς τους αναγνώστες του ότι τα media γνώριζαν από πριν τα σχέδια της κυβέρνησης για τη βομβιστική επίθεση και συνέχισε με τη δημοσίευση posts και βίντεο στα Twitter και YouTube αντίστοιχα...

Keywords
Τυχαία Θέματα