Το «αγόρι-ψάρι» και η φύλακας-άγγελός του! (ΦΩΤΟ)

02:02 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μια απίστευτα συγκινητική ιστορία κρύβεται πίσω από τον 18χρονο Μιν Ανχ από το Βιετνάμ και την 78χρονη Μπρέντα Σμιθ από τη Βρετανία.

Ο νεαρός Ανχ γεννήθηκε με μια μυστηριώδη και σπάνια δερματική ασθένεια, η οποία δημιουργεί στο σώμα λέπια και γι' αυτό τον φωνάζουν «ψάρι»! Κανείς δεν ξέρεις πώς και γιατί δημιουργείται αυτή η ασθένεια.

Η 78χρονη σήμερα Μπρέντα συνάντησε τον Μιν σε ένα ορφανοτροφείο στο Βιετνάμ, όταν αυτός ήταν τριών ετών και από τότε, τα τελευταία 15 χρόνια, τον επισκέπτεται κάθε χρόνο για τρεις μήνες και κάνουν βόλτες με μια μηχανή, πάνε σε εστιατόρια και σε διάφορα

μέρη πάντα μαζί. Όπως λέει έχουν βρει έναν δικό του τρόπο να συνεννοούνται μιας κι αυτή δεν ξέρει βιετναμέζικα, ούτε ο μικρος αγγλικά.

Η Μπρέντα λέει ότι όταν πρωτοείδε τον Μιν ήταν δεμένος όλη μέρα σε ένα κρεβάτι καθώς το προσωπικό του ορφανοτροφείου προσπαθούσε να τον κάνει να σταματήσει να ξύνεται. Από τότε η Μπρέντα «ερωτεύτηκε» τον Μιν και έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να βρει μια θεραπεία για την άγνωστη ασθένεια του.

Η ιστορία τους θα προβληθεί στη σειρά ντοκιμαντέρ «Extraordinary People» με τίτλο «Το αγόρι που το έλεγαν ψάρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα