Το άλλο πρόσωπο του Αλέξανδρου Πέπα

18:20 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μίλησε ο αρχηγός της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, Αλέξανδρος Πέπα, αποκαλύπτοντας ότι έγινε ληστής γιατί του άρεσαν οι ταινίες με ληστείες!

Πάντως, ο 20χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι βίασε την 45χρονη μητέρα στην Ηλιούπολη και αυτό υποστηρίζει θα αποδειχθεί και από το τεστ DNA.

Ο Πέπα, που γεννήθηκε στην Ελλάδα, αναφέρει ότι έχει ελληνικές ρίζες με βορειοηπειρώτες γονείς,

αλλά καμία σχέση με την Αλβανία.

«Πήγα σχολείο στο 3ο γυμνάσιο Βύρωνα. Οι γονείς μου χώρισαν πέρυσι. Η μητέρα μου δουλεύει ως καθαρίστρια και η αδελφή μου πάει σχολείο. Εργάστηκα σε συνεργείο για περίπου δύο χρόνια και μετά ντελίβερι και σε καφετέριες μπουφετζής».

Όταν τελείωσε το σχολείο αναφέρει ότι τον κάλεσε ο στρατός, αλλά λιποτάκτησε παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε να πάει. Όμως τον τράβηξε η παρανομία, αφού τον προσέγγισαν ο Α. Καλύβας και ο Δ. Πώποτας:

«Με πλησίασαν κάποιοι μεγαλύτεροι που ήξεραν από αυτά. Δεν είχα μυαλό να αρνηθώ. Στην αρχή απλώς έκανα θελήματα. Δεν καταλάβαινα πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανα. Μετά με οδήγησαν και στις ληστείες».

«Δεν είχαμε σχέδιο. Μπαίναμε μέσα σε σπίτια που απλώς είχαν ανοιχτές μπαλκονόπορτες», αναφέρει. Έτσι ανεξέλεγκτα έγινε και η εισβολή στη Γλυφάδα, η οποία ήταν και η αρχή του τέλους για τη δράση τους.

Για τα κλοπιμαία αναφέρει ότι ποτέ δεν τα κρατούσαν.

«Μου τα έπαιρναν. Μου άφηναν χαρτζιλίκι», λέει και υποστηρίζει ότι οι άλλοι της συμμορίας τον απειλούσαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα