Το απόλυτο για Ντόρτμουντ (VIDEO)

23:23 23/8/2013 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ- ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: 1-0
Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Μπορεί η Ντόρτμουντ να κέρδισε με το ισχνό 1-0 τη Βέρντερ, ωστόσο περιόρισε την αντίπαλό της σε ρόλο κομπάρσου και θα μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον τρεις φορές ακόμα.

Στο 5ο λεπτό ο Σαχίν έδωσε για τν Μπλαστσικόφσκι που έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ ενώ στο 11' ο Μίελιτζ σταμάτησε το φάουλ του Ρόις με διπλή προσπάθεια. Στο 21' ο Μκιταριάν έπαιξε το ένα δύο με τον Λεβαντόφσκι, αλλά δεν έκανε καλό σουτ, ενώ στο 31' το σουτ του Ρόις σταμάτησε στο δοκάρι της

Βέρντερ, Στο 35' η Ντόρτμουντ είχε κι άλλο δοκάρι με τον Μπλαστσικόφσκι, ενώ στο 43 το πλασέ του Γκρόσροϊτζ έφυγε ελάχιστα άουτ. δύο λεπτά μετά ο Μίελιτζ είπε όχι σε προσπάθεια του Λεβαντόφσκι και στο 45+2' ο Χαντ έσωσε πάνω στη γραμμή μετά από σουτ του Ροις.

Οι δευτεραθλητές Ευρώπης μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και άνοιξαν το σκορ στο 54'. Οι Γκρόσροϊτζ και Ρόις έκρυψαν την μπάλα, ο τελευταίος έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λεβαντόφσκι εξ επαφής απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 66ο λεπτό ο Ρόις έδωσε όμορφα για τον Σμέλτζερ, που έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα έφτασε στο πέναλτι όπου ο Σαχίν έπιασε το γυριστό, το οποίο έξυσε το δοκάρι του Μίελιτζ. Στο 72' ο Σμέλτζερ έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ από αριστερά, αλλά η μπάλα κόντραρε, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μίελιτζ νίκησε τον Ομπαμεγιάνγκ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Γκρόσροϊτζ, Χούμελς, Σμέλτζερ, Σούμποτιτς, Σαχίν, Κελ, Μκιταριάν (81' Χόφμαν), Ρόις, Μπλαστσικόφσκι (68' Ομπαμεγιάνγκ), Λεβαντόφσκι.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Μίελιτζ, Γκέμπρε Σελασιέ, Πρεντλ, Λουκίμια Μουλονγκοτί, Καλδιρόλα, Μακιαντί, Γιουνούζοβιτς, Χαντ, Εκισί (66' Κρόος), Γιλντιρίμ (76' Ελία), Αρναούτοβιτς (67' Ντι Σάντο).

Keywords
Τυχαία Θέματα