Το έσκασε από το σπίτι του γιατί δεν άντεχε το ξύλο!

09:44 8/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Τρίτη ένα αγόρι ηλικίας έξι ετών το έσκασε από το σπίτι που ζει στην περιοχή Οβρυάς της Πάτρας καθώς δεν άντεχε άλλο τον ξυλοδαρμό από τον πατέρα του.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrastimes, το 6χρονο αγόρι, αλβανικής καταγωγής, μετά από αταξία που έκανε δέχτηκε τον άγριο ξυλοδαρμό από τον πατέρα του και έφυγε από το σπίτι.
Ο μικρός περιπλανιόταν στην περιοχή του πρώην Δήμου Μεσσάτιδας για δύο εικοσιτετράωρα και εντοπίστηκε από διερχόμενο ιερέα που υπηρετεί σε ναό του Δήμου Φαρρών εξαντλημένος στο στηθαίο γέφυρας να έχει ξεσπάσει σε λυγμούς.
Στα επίμονα ερωτήματα

του ιερέα γιατί κλαίει ο μικρός απέφευγε να απαντήσει με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία η οποία παρέλαβε το παιδί, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν δύο ημέρες νηστικό.
Στη συνέχεια εντοπιστήκαν οι γονείς του παιδιού στον πατέρα του οποίοι έγιναν συστάσεις, ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί και κοινωνικός λειτουργός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ξυλοδαρμός μελών της οικογένειας από τον πατέρα είναι καθημερινό φαινόμενο και αποτελεί αντικείμενο καθημερινού σχολιασμού από κατοίκους της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα