Το φιλί του Πάπα σε έναν παραμορφωμένο πιστό (ΦΩΤΟ)

18:13 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

Να μην φοβούνται την εξομολόγηση, την κρίση και την τιμωρία, κάλεσε τους πιστούς ο Πάπας Φραγκίσκος, στην σημερινή γενική ακρόαση, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στο Βατικανό, κατά την διάρκεια της οποίας συνομίλησε με πολλούς από αυτούς, ενώ αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό φακό να δείχνει την στοργή του σε έναν άρρωστο πιστό, η μορφή του οποίου θα σόκαρε πολλούς. Το στιγμιότυπο με το φιλί του πάπα στον πιστο που πάσχει από την ασθένεια του "ανθρώπου ελέφαντα" σκόρπισε ρίγη συγκίνησης.

«Είναι σημαντικό όταν αισθανόμαστε αμαρτωλοί να πηγαίνουμε στο θείο μυστήριο

της συμφιλίωσης (να εξομολογούμαστε)» δίχως φόβο. «Δεν θα συναντήσεις τον ιερέα που σε χτυπά, αλλά τον Ιησού που σε συγχωρεί...» είπε ο Πάπας Φραγκίσκος ενώπιον 50.000 πιστών που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, στην Ρώμη.
«Με την κακή διάθεση και τον εγωισμό δεν μεγαλώνει η Εκκλησία. Μόνο με την αγάπη» τόνισε ο Ποντίφικας, προσθέτοντας: «Είναι σημαντικό να μεταλαμβάνετε. Να βαφτίζετε γρήγορα τα παιδιά». Ο Πάπας συνομίλησε με πιστούς και τους παρηγόρησε, μεταξύ αυτών και τον άρρωστο της φωτογραφίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα