Το «Ματ Μπάσμπι» στον Φαν Πέρσι

12:58 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην πρώτη του σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι με 25 γκολ συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι οπαδοί της ομάδας τον επιβράβευσαν ανακηρύσσοντας τον παίκτη της χρονιάς.
Στον Ολλανδό μεσοεπιθετικό απονεμήθηκε το βραβείο "Ματ Μπάσμπι" που φέρει το όνομα του θρυλικού παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Φαν Πέρσι να δηλώνει: "Όλη αυτή η χρονιά ήταν απίστευτη. Πρέπει να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, το προπονητικό επιτελείο και τους οπαδούς,

που από την πρώτη μέρα ήταν απίστευτοι. Είναι μια τιμή. Είχε τόσο μεγάλο αντίκτυπο σε εμένα και είμαι ακόμα ενθουσιασμένος με αυτά που έχουν συμβεί τους τελευταίους δέκα μήνες. Ωστόσο, μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα και να κερδίσουμε ακόμα περισσότερους τίτλους".
Ο Φαν Πέρσι αναφέρθηκε και στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: "Έχω δουλέψει μόνο έναν χρόνο με αυτόν τον σπουδαίο προπονητή και σπουδαίο άνθρωπο. Αλλά ειλικρινά πρέπει να πω ότι είναι πραγματική τιμή και έχει αντίκτυπο στον χαρακτήρα μου. Επίσης, στον τρόπο που δουλεύει ως άνθρωπος, πρέπει να ξέρουμε ο ένας τον άλλο. Φυσικά, τον βλέπω κάθε μέρα και φροντίζει τα παιδιά στην ομάδα σαν να είναι δικά του. Πάντα μας προστατεύει και μας φροντίζει. Οι συναντήσεις που κάνει είναι απίθανες. Είναι πραγματική χαρά και είμαι υπερήφανος για αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα