Το ‘’ναι’’ του Βιντιάδη για να μπουν ορκωτοί

09:12 31/10/2012 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Με τίτλο: «Μπαίνουν οι ορκωτοί!», η εφημερίδα γράφει για τις εξελίξεις που προμηνύονται στην υπόθεση Βιντιάδη - Χάρις: «Το πόρισμά τους έπειτα από έλεγχο τριών ημερών θα περιμένουν Βιντιάδης και Χάρις πριν αναλάβουν την ΠΑΕ», σημειώνει η SD η οποία παράλληλα τονίζει ότι υπάρχει κάθε μέρα και μεγαλύτερη αισιοδοξία στα Σπάτα για αίσιο τέλος της ιστορίας.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Τα διοικητικά και οι τελευταίες εξελίξεις είναι λογικό ότι αποτελούν κεντρικό θέμα της εφημερίδας, η οποία γράφει: «Είπαν το

"ναι", ξεκαθαρίζει και το "πως". Μετά τη χθεσινή συνάντηση της οικογένειας Βιντιάδη με Δημητρέλο και Βαλασσόπουλο, η αλλαγή σελίδας για την ΑΕΚ, μπαίνει στην τελική της ευθεία. Οι τελικές διαβουλεύσεις αφορούν μόνο στον τρόπο που θα μπουν αρχικά στην ΠΑΕ. Μέχρι την Παρασκευή πάνε οι ορκωτοί για τον τελικό έλεγχο που θα τελειώσει άμεσα. Έχουν ήδη τσεκάρει τα περισσότερα στοιχεία. Ο Βιντιάδης θα ενημερώσει επίσημα τον κόσμο με ανακοίνωσή του πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό». Επιπλέον η ΩΡΑ τονίζει ότι «με το που θα αλλάξει χέρια η ΠΑΕ προτεραιότητα είναι να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. Αν και υπάρχουν σκέψεις για αντιδράσεις από την πλευρά των παικτών, πρυτανεύει η λογική για λίγες μέρες υπομονής ακόμα, αφού υπάρχουν κρίσιμα ντέρμπι μπροστά τους και η ΑΕΚ παραμένει τελευταία», συμπληρώνει η εφημερίδα.

GOAL

Όλοι στην ΑΕΚ περιμένουν την αλλαγή στα διοικητικά της, με την εφημερίδα να γράφει: «Συναντήθηκαν χθες Δημητρέλος και Βιντιάδης για ενημέρωση γύρω από τα οικονομικά της ΠΑΕ. Εξελίξεις θα υπάρξουν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Βιντιάδη να προχωρά σε ανακοινώσεις». Η εφημερίδα γράφει και για το σφιχτό πλάνο του Λίνεν ενόψει ΠΑΟ, θέλοντας να «κλειδώσει» αρχικά την άμυνά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα