«Το νερό της βρύσης τους κάνει... ομοφυλόφιλους!»

13:10 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μια απίστευτη δήλωση έκανε ο δήμαρχος της πόλης Χουαρμέι του Περού, ο οποίος υποστήριξε ότι οι ομοφυλόφιλοι της πόλης αυξάνονται λόγω... του νερού της βρύσης!

Ο Ζοζέ Μπενίτεζ συμπέρανε ότι ο αυξημένος αριθμός ομοφυλόφιλων οφείλεται στο πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία νερό της περιοχής , όπως το στρόντιο, το οποίο προέρχεται από την πόλη Ταμπαλόσος. Να σημειωθεί ότι στην Ταμπαλόσος σύμφωνα με έρευνα μένουν 14.000 ομοφυλόφιλους άνδρες!

Την δήλωση έκανε κατά την εκπόνηση τοπικού σχεδίου για την άντληση νερού, όπου παρατηρήθηκαν υψηλά επίπεδα στρόντιου στο νερό βρύσης.

«Δυστυχώς το στρόντιο μειώνει τις αντρικές ορμόνες και ξαφνικά θα είμαστε σαν την Ταμπαλόσος και σαν άλλες πόλεις, όπου τα ποσοστά της ομοφυλοφιλίας αυξάνονται», δήλωσε ο Μπενίτεζ!

Πάντως σύντομα τα σαθρά επιχειρήματά του καταρρίφθηκαν επιστημονικώς από τον πρύτανη του Κολεγίου της Φαρμακευτικής Χημείας της Λίμα, Κάστρο Ροντρίγκεζ.

Σύμφωνα με τον Ροντρίγκεζ, μεγάλες ποσότητες από στρόντιο μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο των οστών και αναιμία, αλλά σε καμία περίπτωση ομοφυλοφιλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα