Το ντέρμπι κρίνει τα διαρκείας

22:33 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, από την αρχή της εβδομάδας, η διοίκηση έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πείσει τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ. Η παρουσία των Ενωσιτών δεν αποτελεί μόνο ένα... σπρώξιμο στην ομάδα για να φτάσει στη νίκη, αλλά ουσιαστικά θα αποδείξει για ακόμα μία φορά πως στα δύσκολα (ή καλύτερα στα πολύ δύσκολα, όπως είναι τώρα) ο κόσμος συσπειρώνεται και δίνει αυτός τη λύση

σε κάθε πρόβλημα. Όπως το έχει πράξει πολλάκις στο παρελθόν. Ωστόσο, θα πρόκειται και για μία... σφυγμομέτρηση της διοίκησης, σχετικά με τις προθέσεις της να εκδώσει μίνι διαρκείας για τα επόμενα πέντε εντός έδρας παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα (μαζί με τα 3 των πλέι οφ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο ζήτημα θα συζητηθεί στο Δ.Σ. της Δευτέρας και η οριστική απόφαση θα ληφθεί από την παρουσία του κόσμου στο αυριανό παιχνίδι. Αν υπάρξει μαζική προσέλευση στο γήπεδο που θα αφήνει αισιόδοξα μηνύματα, τότε εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει κάλεσμα για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, που θα είναι αρκετά εμπορικά (σίγουρα με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, αλλά και τουλάχιστον δύο δυνατά παιχνίδια στα πλέι οφ). Όσο για την τιμή τους, δεν έχει ακόμα οριστεί, όμως οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 60-65 ευρώ.

Μάλιστα, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε απευθείας για αποπληρωμές οφειλών, προκειμένου η ΑΕΚ να πάρει την αδειοδότησή της. Αυτή είναι η μία από τις σκέψεις που εκφράστηκε και από τον Ανδρέα Δημητρέλο στον Νίκο Νοτιά, προκειμένου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να πειστεί και να βάλει τα 2,5 εκατ. ευρώ που απατούνται άμεσα. Στην διοίκηση ευελπιστούν πως ο κόσμος πλέον έχει αντιληφθεί πλήρως το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει και τους σοβαρότατους κινδύνους που τυχόν θα αντιμετωπίσει η ομάδα και θεωρούν πως θα υπάρξει ανταπόκριση στα μίνι διαρκείας. Άλλωστε, κάνοντας τη διαίρεση, το αντίτιμο για κάθε ματς από τα εναπομείναντα, θα είναι 13 ευρώ (αν δεχτούμε ότι η τιμή των διαρκείας θα είναι 65 ευρώ), ένα ποσό που μόνο απαγορευτικό δεν είναι και παράλληλα θα μπορεί να σώσει την ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα