Το παλεύει η Λέτσε

15:22 19/2/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΤΣΕ- ΣΙΕΝΑ: 3-1
Γήπεδο: Βία ντε Μάρε
Σημαντική νίκη με 3-1 επί της Σιένα πέτυχε η Λέτεκι έφτασε στους δύο βαθμούς πίσω από τη σημερινή της αντίπαλο.
Η Λέτσε έφτασε κοντά στο γκολ στο 12ο λεπτό, με τον Όντο να κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι και τον Πέγκολο να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο 19' ήταν η σειρά του Μπενάσι να πει όχι

σε σουτ του Μπριέντζα.
Η Σιένα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25ο λεπτό, με τον Ντελ Γκροσο να πλασάρει από κοντά τον Μπενάσι μετά από γύρισμα του Άνχελο, αλλά η Λέτσε απάντησε στο 32'.
Ο Πέγκολο απέκρουσε αρχικά το σουτ του Ντι Μικέλε, αλλά στη συνέχεια ο Μουριέλ από κοντά έκανε το 1-1.
Ο Κουαντράσο είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 51ο λεπτό με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ, ενώ στο 55' ο Μπενάσι απέκρουσε εντυπωσιακά το κοντινό πλασέ του Καλαϊό.
Στο 65ο λεπτό ο Μπενάσι βγήκε από τα καρέ του αλλά ο Καλαϊό δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μουριέλ κέρδισε πέναλτι και ο Ντι Μικέλε από τα 11 μέτρα έκανε το 2-1.
Στο 76ο λεπτό ο Μπενάσι είπε όχι στο σουτ του Μπριέντζα, αλλά στο 83' ο Κουαντράδο έκανε άνω κάτω την άμυνα της Σιένα κι έγραψε το τελικό 3-1.

Η Λέτσε έμεινε και με 10 παίκτες στο 90' λόγω αποβολής του Μπλάζι
ΛΕΤΣΕ: Μπενάσι, Όντο, Καροτσιέρι, Εσπόζιτο (12' Ντι Ματέο), Τζιακομάτσι, Ομπόντο (59' Μπερτολάτσι), Κουαντράδο, Μπλάζι, Μπρίβιο, Μουριέλ (90+1' Ντελβέκιο), Ντι Μικέλε.
ΣΙΕΝΑ: Πέγκολο, Κοντίνι (71' Γκιόργκι), Ροσετίνι, Τέρτζι, Βεργκάσολα, Παραβισίνι (51' Γκάτσι), Ντελ Γκρόσο, Άνχελο, Καλαϊό, Μπριέντζα, Φερέιρα (57' Ντέστρο).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα