Το πάρκινγκ στο Μπριτάνια

10:48 25/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα από τα θέματα που προκύπτουν στην κατασκευή του έργου στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα στεγάσει την ΑΕΚ, είναι η δημιουργία πάρκινγκ. Και γι' αυτό το θέμα πολλά έχουν ακουστεί πολλά. Οι σκέψεις ωστόσο είναι συγκεκριμένες, έπειτα και από μελέτες που έχουν ήδη γίνει... Πρόθεση του Μελισσανίδη είναι να κατασκευαστεί όχι υπόγειο, αλλά υπέργειο πάρκινγκ (πάνω από 2.000 θέσεων) στο χώρο της Μπριτάνια! Εκεί δηλαδή που στόχος είναι να κατασκευαστεί το κλειστό γήπεδο "μπαλόνι"

για το μπάσκετ και τα άλλα τμήματα της ΑΕΚ.

Το συγκεκριμένο σημείο για την κατασκευή πάρκινγκ θεωρείται ιδανικό, καθώς η απόσταση από το γήπεδο είναι μέσα στα όρια που θέτει η UEFA, ενώ πρόθεση είναι μέσω γέφυρας να ενώνονται οι χώροι του ποδοσφαιρικού με του κλειστού (και κατ' επέκταση με το πάρκινγκ) που θα κατασκευαστεί στο χώρο της Μπριτάνια.

Ακόμα πάντως κι αν προκύψει πρόβλημα με την κατασκευή του κλειστού στο οικόπεδο της Μπριτάνια (αν και όλα δείχνουν πως όλα θα πάνε καλά...) το πάρκινγκ μπορεί να γίνει. Σημαντικό ρόλο σε αυτό το θέμα θα παίξει η Τράπεζα Πειραιώς και ο Σάλλας (ΑΕΚτζής και φίλος του Μελισσανίδη), στην οποία και ανήκει το οικόπεδο. Η βοήθεια του Σάλλα θα είναι σημαντική και εκεί "πάτα" ο Τίγρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα