Το... πάρτι έληξε με γιούχα

21:28 24/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 23η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α.Σιδηρόπουλος

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε δύο εικόνες στο ματς με τον Άρη και χάρη στην καλή του πρώτου μέρους πήρε τη νίκη με 2-1. Κακή η ομάδα του Μίτσελ στην επανάληψη με τον κόσμο να αποδοκιμάζει

και πάλι.

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπήκαν ποτέ στο ματς με τον Ολυμπιακό να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο από τα πρώτα λεπτά. Απείλησε στο 4' με τον Μανιάτη και δύο λεπτά μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βλαχοδήμο. Τελικά το γκολ ήρθε στο 10' με κοντινό πλασέ του Τζιμπούρ. Στο 17' και πάλι ο Βλαχοδήμος από καλή θέση δεν βρήκε στόχο ενώ στο 20' και στο 33' ο Χολέμπας είχε καλά σουτ. Ο Διούδης στο 35' έδιωξε το σουτ ου Βλαχοδήμου αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε αυτό του Μανιάτη δύο λεπτά μετά που έκανε το 2-0. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν στο 39' με τον Αμπντούν και στο 44' με τους Τζιμπούρ και Σιόβα να μην μπορούν από κοντά να σκοράρουν.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πιο χαλαρά με τον Άρη να ανεβαίνει και να απειλεί στο 54' με φάουλ του Γιαννιώτα ενώ στο 57' ο Παπαστεριανός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το κάκιστο διώξιμο του Μέγιερι. Στο 66' όμως μετά τη σέντρα του Τάτου ο Αγγελούδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μείωσε σε 2-1.

Στο 71' ο Γιαννιώτας ένιωσε ενοχλήσεις και φάνηκε ότι δεν μπορεί να παίξει στο 100% αλλα συνέχισε καθώς είχαν γίνει όλες οι αλλαγές. Μετά το 80' ο Ολυμπιακός πίεσε και πάλι. Είχε μια καλή κεφαλιά με τον Σιόβα και στο 82' ο Μανιάτης από κοντά έστειλε την μπάλα δίπλα στο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο Τζιμπούρ βγήκε μόνος του με τον Διούδη και πλάσαρε άουτ. Λίγο πρην συμπληρωθούν τα 90' ο διαιτητής Σιδηρόπουλος ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού και στη θέση του συνέχισε ο Καλογερόπουλος. Τελικά με δύο λεπτά καθυστερήσεις το ματς έληξε με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη αλλά τον κόσμο να γιουχάρει και πάλι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Mέγιερι, Παπάζογλου, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Μασάντο (66'Ιμπαγκάσα), Αμπντούν (78'Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (88'Γκρέκο), Τζεμπούρ.

ΑΡΗΣ (Γ. Μιχαλήτσος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Κοτσαρίδης (46'Τριανταφυλλάκος), Πουλίδο, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας (56'Τσουκάνης, Διαμαντάκος, Ηρακλής (46'Αγγελούδης).

Keywords
Αναζητήσεις
μανιάτης σιόβας γιουχα
Τυχαία Θέματα