Το πιο συγκινητικό τραγούδι της χρονιάς (VIDEO)

20:49 29/8/2013 - Πηγή: AEK365

Έζησαν μαζί 72 χρόνια και όταν αυτή έφυγε, αυτός βυθίστηκε στη θλίψη. Κάπου εκεί βυθισμένος άρχισε να σχηματίζει στο μυαλό του στίχους για να πει στην αγαπημένη του όσα δεν της είπε.

Ο 96χρονος Φρεντ Στόμπαχ έχασε το Μάιο την αγαπημένη του Λοραίν ύστερα από 72 χρόνια ευτυχισμένου γάμου. Ο Φρεντ ήθελε να γράψει ένα τραγούδι γι' αυτήν, για να την ευχαριστήσει για τα χρόνια που έζησαν μαζί. Όμως ποτέ δεν είχε γράψει στίχους και δεν είχε ιδέα από μουσική.

Την ίδια περίοδο η εταιρεία

παραγωγής Green Shoe Studio έκανε έναν διαδικτυακό διαγωνισμό για συνθέτες και στιχουργούς. Έτσι, ο Φρεντ τους έστειλε ένα γράμμα, όπου περιέγραφε τι είχε στο μυαλό του. Η ιστορία του κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον της εταιρείας, η οποία του έστειλε τον παραγωγό της Τζέικομπ Κόλγκαν, για να συναντήσει τον Φρεντ. Μέσα σε λίγες μέρες, γράφτηκε η μουσική του τραγουδιού και στη συνέχεια επαγγελματίες μουσικοί το ηχογράφησαν.

To «Oh Sweet Lorraine» ήταν πια γεγονός και όταν κυκλοφόρησε στην Αμερική ενθουσίασε τους πάντες με την ιστορία που κρύβει πίσω του. Μάλιστα, η ιστορία του Φρεντ και της Λορέιν έγινε ένα μικρό ντοκιμαντέρ που μπορείτε να δείτε παρακάτω μετά το βίντεο του τραγουδιού. Στην Αμερική το τραγούδι διατίθεται μέσω itunes και Google Play.

Οι στίχοι του «Oh Sweet Lorraine»:

Oh Sweet Lorraine
I wish we could do
The good times
All over again

Oh sweet Lorraine
Life only goes around
Once
But never again

Oh sweet Lorraine
I wish we could do
All the good times all over
Again

My memories will always
Linger on
Oh sweet Lorraine

The memories will
Always linger on

Keywords
Τυχαία Θέματα