Το προφίλ του υποψήφιου επενδυτή της ΠΑΕ Άρης

09:37 5/12/2013 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε πως ο επιχειρηματίας Γιάννης Κωνσταντινίδης είναι ο υποψήφιος επενδυτής για τον οποίο μιλούσε τις προηγούμενες μέρες και σήμερα ο Τύπος παρουσιάζει πληροφορίες για τον άνθρωπο που επιθυμεί να μπει στην ΠΑΕ Άρης.
Σημειώνεται πως η διοίκηση έχει δεσμευτεί να δώσει στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία του υποψήφιου επενδυτή μετά την ολοκλήρωση του deal.
Η εφημερίδα GOAL NEWS

σημειώνει πως ο Γιάννης Κωνσταντινίδης κατάγεται από την Δράμα και δραστηριοποιείται στον τομέα της "πράσινης ενέργειας" σε Κύπρο και Αγγλία. Το τελευταίο διάστημα συνεργάζεται με την εταιρεία MDI καθώς έχει επικεντρωθεί στα υβριδικά αυτοκίνητα. Μάλιστα πρόσφατα αγόρασε έκταση στην Βόρειο Ελλάδα και υπογραμμίζεται πως η αγορά συνδέεται με την επιθυμία του να κατασκευάσει εργοστάσιο υβριδικών αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με την φημολογία που υπάρχει και την μεταφέρει η GOAL NEWS, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης έχει στην κατοχή του εταιρεία Real Estate που ασχολείται με πωλήσεις και ενοικιάσεις στα νότια προάστια της Αθήνας. Πρόσφατα αγόρασε εβδομαδιαία εφημερίδα ενώ θέλει να αγοράσει και ραδιοφωνικό σταθμό.
Η εφημερίδα SPORTDAY σημειώνει για τον υποψήφιο επενδυτή της ΠΑΕ Άρης πως οι επιχειρήσεις του επεκτείνονται σε Ελβετία και Αφρική και πως ο Κωνσταντινίδης είναι διαχειριστής ενός fund με 500 εκατομμύρια ευρώ σκοπός του οποίου είναι η επένδυση σε εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων υδρογόνου με έδρα την Δράμα. Μάλιστα το συγκεκριμένο πρότζεκτ θέλει να το... τρέξει παράλληλα με τον Άρη.
Τέλος, η εφημερίδα LIVE SPORT διευκρινίζει πως ο Γιάννης Κωνσταντινίδης δεν είναι ο Τζον που τον Μάρτιο καταδικάστηκε σε ισόβια για μια έκταση στην Γλυφάδα, υπόθεση που αφορούσε στο παραδικαστικό κύκλωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα