«Το Πρωτάθλημα θα είναι η αρχή»…

20:07 14/2/2012 - Πηγή: AEK365

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι έφοροι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό που βρήκε τα κορίτσια νικήτριες και ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα ο Κώστας Παπαδημητρίου και Νίκος Σπυριδαντωνάκης έγιναν ένα κουβάρι με τις παίκτριες και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά, ενώ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα μαζί με τους οπαδούς που βρίσκονταν στις εξέδρες. Μετά από τα πανηγύρια και οι δύο μίλησαν στο aek365και δεν έκρυψαν τη χαρά τους, αφού οι προσπάθειες

που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα φαίνεται να καρποφορούν.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, τόνισε: «Είμαι αρκετά χαρούμενος για αυτή τη νίκη και θέλουμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θέλω να πω μόνο πως έχουμε παίξει 11 αγωνιστικές στην Α φάση και άλλες 10 σε αυτήν, δηλαδή σε περίπτωση που το αθροίσεις βγαίνουν 21 αγωνιστικές. Σημαδιακός αριθμός για εμάς και τον κόσμο μας. Original 21 και φύγαμε για Πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Ενώ από την πλευρά του ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και τα κορίτσια που δείχνουν χαρακτήρα σε κρίσιμα παιχνίδια. « Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στα κορίτσια. Έχουν δείξει πως φέτος είναι έτοιμες για μεγάλα πράγματα και σε κάθε δύσκολο ματς φεύγουν αλώβητες. Είμαστε μια οικογένεια και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί μια νίκη επί του Παναθηναϊκού που μας φέρνει κοντά στο να γράψουμε ιστορία. Συνεχίζουμε με χαμηλά το κεφάλι και πολύ δουλειά, για να φέρουμε ακόμα περισσότερους τίτλους στην ΑΕΚ».

Στην ΦΩΤΟ Νίκος Σπυριδαντωνάκης και Κώστας Παπαδημητρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα