Το... σπρώξιμο δεν έφτασε

21:43 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 8η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-ΟΣΦΠ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: Κλεάνθης Βικελίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος

Την πρώτη του βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα είχε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Άρη που τελείωσε ισόπαλο, 2-2. Κακή η ομάδα

του Ζαρντίμ ισοφάρισε με πέναλτι που αμφισβητήθηκε εντονότατα και δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε με παίκτη παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Ολυμπιακό και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν το σκορ όταν μετά από φοβερή μπαλιά του Αγκάνθο ο Παπαστεριανός βγήκε σε ιδανική θέση και με πλασέ στην κίνηση σκόραρε πανηγυρίζοντας α λα "gangnam style". Οι "ερυθρόλευκοι" θέλησαν να απαντήσουν άμεσα και στο 5' απείλησαν με σουτ του Μήτρογλου. Τέσσερα λεπτά μετά ο διαιτητής είδε χέρι του Πουλίδο μέσα στην περιοχή και έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αμπντούν. Η απόφαση αυτή αμφισβητήθηκε έντονα με το παιχνίδι να γίνεται πολύ σκληρό. Στο 29' ο Μήτρογλου έπιασε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά έστειλε άουτ την μπάλα ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κάρολ έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Πουλίδο.

Κακό το ματς στο δεύτερο μέρος με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί ανορθόδοξα να απειλήσει και τον Άρη να παίζει κυρίως με αντεπιθέσεις. Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 75' όταν μετά από τραγικό λάθος του Πουλίδο ο Μήτρογλου βρέθηκε μόνος του προ κενής εστίας (ο Βελλίδης ήταν εκτός θέσης). Ο επιθετικός του Ολυμπιακού όμως κατάφερε να πλασάρει άουτ. Δεν έκανε το ίδιο όμως και ο Αγκάνθο στο 79' όταν μετά το διώξιμο του Κάρολ σημάδεψε σωστά και έγραψε το 2-1. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ψυχογίός είδε δεύτερη κίτρινη και ο Άρης έμεινε με δέκα ενώ στο 82' ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Χολέμπας που εκμεταλλεύτηκε ένα στημένο του Μασάντο. Στο 85' ο Μήτρογλου δεν μπόρεσε από κοντά να πλασάρει τον Βελίδη και να κάνει την ανατροπή. Στα τελευταία λεπτά ο Άρης κλείστηκε στην περιοχή του και κράτησε τελικά το αποτέλεσμα.

ΑΡΗΣ (Ν.Πασιαλής): Βελλίδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός (83'Ασλανίδης), Οικονομόπουλος, Καζναφέρης (64'Γκέσιος), Γιαννιώτας, Αγκάνθο (87'Νταμαρλής).

ΟΣΦΠ (Λ.Ζαρντιμ): Κάρολ, Τοροσίδης (82'Τοροσίδης), Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Μοδέστο, Μανιάτης, Τάτος (68'Λυκογιάννης), Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα