Το ταμείο και ο επενδυτής

10:02 5/2/2012 - Πηγή: AEK365

Εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης από τον Ντέμη Νικολαϊδη, πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στον αθλητικό Τύπο, αναφέρουν ότι οι μέτοχοι συμφώνησαν να ενισχύσουν άμεσα το ταμείο της ΑΕΚ (γράφεται ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατομμυρίων), ν' αποπληρώσουν το δάνειο στη Morgan Stanley, αλλά και να εξασφαλίσουν το αύριο της ΑΕΚ, με πληροφορίες για επαφές με υποψήφιο επενδυτή. Σε δεύτερη μοίρα η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο

στο ΟΑΚΑ...

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
"Πληρώνουν τα χρέη και φέρνουν επενδυτή", είναι ο κεντρικός τίτλος στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας."Στη χθεσινή συνάντηση, οι μέτοχοι αποφάσισαν να πληρώσουν τις οφειλές τους, βάζοντας άμεσα 3 με 4 εκατομμύρια ευρώ. Προσπάθεια για νέα ΓΣ τον Μάρτιο, για να μπει δικός του πρόεδρος".
"ΑΕΚ μείνε όρθια" είναι η αναφορά στο αγωνιστικό μέρος και την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, "πρώτα ο ΦΕΚ, μετά οι μπουλντόζες", για τις εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου.
"Παγωμάρα στους παίκτες", για τη χθεσινή πρώτη εμφάνιση του Ανδρέα Δημητρέλου, στ' αποδυτήρια της ΑΕΚ και "την έσφαξαν, η κόντρα με τον Βασιλακόπουλο της στοιχίζει", η αναφορά στην ήττα της Βασίλισσας.

ΏΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Ο συμπαίκτης του Ντέμη", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που τονίζει ότι ο Νικολαϊδης μιλά με επιχειρηματία, ο οποίος προτίθεται να βοηθήσει την ΑΕΚ, με την προϋπόθεση ότι θα μπουν χρήματα στο ταμείο της, από τους μετόχους του 2004.
"Δίλημμα ο άσος", μάχη Κωνσταντόπουλου-Αραμπατζή, "νίκη και στο βάθος ΟΣΦΠ", οι αναφορές στο αγωνιστικό κομμάτι, "γνωριμία παικτών-Δημητρέλου" και "αντίο Α1", μετά την ήττα της ομάδας μπάσκετ.

SPORTDAY
"Κάνουν ταμείο", έως και 4 εκατομμύρια ευρώ είναι πιθανό να μαζέψουν οι μέτοχοι, που θα "καθαρίσουν" και τη Morgan Stanley. Ο Ντέμης αναλαμβάνει πιθανότατα να ενημερώσει τον κόσμο. Τι άλλάζει ο Κωστέ απέναντι στον Πανιώνιο.

GOAL NEWS
"Τώρα μιλάει το χρήμα", νέα συνάντηση των μετόχων και από Δευτέρα αναμένεται η επίσημη ενημέρωση, αναφέρει η εφημερίδα, στην πρώτη σελίδα. "Σκοπός η συγκέντρωση μίνιμουμ 3 εκατομμυρίων ευρώ, για τις άμεσες υποχρεώσεις", Δημητρέλος στους παίκτες: "Δεν υπόσχομαι τίποτα"! "Για μια νέα αρχή κόντρα στον Πανιώνιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα