Τοχίρ: Στην κορυφή η Ίντερ

19:17 15/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Έρικ Τοχίρ έβαλε ψηλά τον πήχη στην πρώτη του συνέντευξη ως νέο αφεντικό της Ίντερ, τονίζοντας ότι θέλει να χτίσει έναν σύλλογο με το πνεύμα του νικητή που θα παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Οι ατάκες του για Μοράτι αλλά και το σύνθημα κατά της... Μίλαν
Μία νέα εποχή ξεκίνησε από την Παρασκευή (15/11) για την Ίντερ, με τον Ερίκ Τοχίρ να αποκτάει και επίσημα το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών

του συλλόγου από τον Μάσιμο Μοράτι και να εκλέγεται μάλιστα και πρόεδρος των "νερατζούρι".
"Είμαι υπερήφανος που θα μπορέσω να αντιμετωπίσω αυτή την περιπέτεια. Ο στόχος ο δικός μου, των συνεργατών μου, και της οικογένειας Μοράτι με την οποία θα υπάρχει μία ενεργή συνεργασία, είναι να φέρουμε την Ίντερ μέσα στους δέκα πρώτους συλλόγους στον κόσμο", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ινδονήσιου κροίσου ως προέδρου της Ίντερ, για να μιλήσει στη συνέχεια για το όραμά του.
"Χρειάζεται ενθουσιασμός, δημιουργητικότητα και σταθερότητα για να χτίσουμε γύρω από την Ίντερ εκατομμύρια οπαδούς. Εγώ έχω στο μυαλό μου συγκεκριμένα νούμερα.

Υπάρχουν 2,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι στην Ασία που μπορούν να γίνουν οπαδοί της Ίντερ. Υπάρχουν 250 εκατομμύρια άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες που μπορούν να κάνουν το ίδιο.
Εμείς θέλουμε η Ίντερ να αφήσει μία ξεχωριστή σφραγίδα στον κόσμο, για το θέαμα που θα μπορεί να προσφέρει και για το ενδιαφέρον που θα μπορεί να προκαλέσει. Το μέλλον μας ανήκει.

Ο στόχος είναι να κάνουμε αυτό το σύλλογο νικητή, που θα παίζει συμπαγές, θεαματικό και διασκεδαστικό ποδόσφαιρο. Θα δουλέψουμε μαζί με τον Μάσιμο Μοράτι και τον Βάλτερ Ματσάρι.
Υπάρχουν ήδη οι βάσεις του μέλλοντος, σε 2-3 χρόνια θα την κάνουμε πολύ ανταγωνιστική. Ο κύριος Ματσάρι κάνει εξαιρετική δουλειά".

Ο 42χρονος επιχειρηματίας προσέφερε πάντως "είδηση" και αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου καθώς αστειευόμενος με παριστάμενους δημοσιογράφους είπε στα ιταλικά το σύνθημα που ακούγεται στα γήπεδα από τους αντιπάλους της Μίλαν "Chi non salta rossonero è" ("Όποιος δεν πηδ@@@ είναι ροσονέρο") κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.
Αν μη τι άλλο, δείχνει έτοιμος για το πρώτο του "Derby della Madonnina" που θα λάβει χώρα στις 22 Δεκεμβρίου με τυπικά γηπεδούχο την Ίντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα