«Τον χτύπησα γιατί βιασε την κόρη μου»

13:16 18/1/2012 - Πηγή: AEK365

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση ξυλοδαρμού ενός 18χρονου από τον πατέρα της 14χρονης κοπέλας του.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα από ξυλοδαρμό και κατήγγειλε τον 39χρονο άνδρα.

Όμως, η μητέρα της κοπέλας κατήγγειλε στον εισαγγελέα ότι ο 18χρονος βίασε την κόρη τους και αυτή αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας μεγάλη ποσότητα ντεπόν.

Η απόπειρα αυτοκτονίας έγινε στο σχολείο της και ο διευθυντής ενημέρωσε ότι είχε μεταφέρει το κορίτσι στο Κέντρο Υγείας της περιοχής επειδή τη βρήκαν αναίσθητη και όπως αποδείχθηκε είχε κάνει αποπειρα αυτοκτονίας. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της χορήγησαν το απαραίτητο αντίδοτο, όμως η 14χρονη υπέστη αλλεργικό σοκ και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τρεις ημέρες.

Όταν ο πατέρας έμαθε για τη σχέση της κόρης του με το αγόρι πήγε να μιλήσει μαζί του, αλλά αυτός αρνήθηκε κάθε σχέση με την κοπέλα. Ωστόσο, όταν η κοπέλα συνήλθε φέρεται να εκμυστηρεύτηκε σε στενό συγγενικό της πρόσωπο ότι ο 18χρονος την είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά χωρίς τη θέληση της. Υποστήριξε ότι της προσέφερε καφέ, στον οποίο πιθανότατα είχε ρίξει κάτι μέσα που επηρέασε τις λειτουργίες του οργανισμού της.

Ο πατέρας και το αγόρι συναντήθηκαν ξανά και ο 18χρονος πάλι αρνήθηκε τη σχέση του με την κοπέλα. Ο 39χρονος τον οδήγησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου συνάντησε την κόρη του και η 14χρονη επέμενε στους ισχυρισμούς της, με αποτέλεσμα ο πατέρας της να χτυπήσει τον 18χρονο.

Η 14χρονη παραμένει στο νοσοκομείο, καθώς κρίνεται επιβεβλημένη η ιατρική της παρακολούθηση λόγω της κατάθλιψης που έχει και η οικογένειά της ζητά να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Μόλις οι παιδοψυχολόγοι δώσουν το πράσινο φως, η 14χρονη θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, ρίχνοντας φως στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα