Τόρες: Τα καλύτερα έρχονται

16:42 25/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φερντάντο Τόρες παραδέχτηκε πως ένιωσε άσχημα την εφετινή σεζόν με τον λίγο χρόνο συμμετοχής που είχε στα παιχνίδια της Τσέλσι κάτι που, όπως λέει, δεν άξιζε ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός τα αφήνει όλα πίσω και υπόσχεται πως τα καλύτερα για εκείνον στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης έρχονται.
Σε δηλώσεις του ο Τόρες τόνισε: "Στην Τσέλσι είμαι πολύ χαρούμενος και ποτέ δεν είπα το αντίθετο. Έχω να κάνω πολλά ακόμα σε αυτή την ομάδα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, δεν έπαιξα πολύ και το μυαλό μου ήταν πολύ μπερδεμένο. Πιστεύω πως άξιζα να παίζω περισσότερο. Ένιωσα πολύ άσχημα

και δεν θέλω να ξανανιώσω έτσι ξανά, αλλά ποτέ δεν τα παράτησα κι ούτε πρόκειται να το κάνω.
Όταν η Τσέλσι με απέκτησε, το έκανε έχοντας μεγάλες προσδοκίες και η στήριξη του ιδιοκτήτη και των οπαδών ήταν χωρίς όρους, ωστόσο ο ρόλος μου στην ομάδα δεν ακολούθησε αυτό το δρόμο. Ευτυχώς πάντως, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Τώρα, το μόνο που σκέφτομαι είναι να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Ένα έγινε πραγματικότητα, νικώντας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ την Μπάγερν Μονάχου. Ήταν μια χαρούμενη στιγμή, αλλά θέλω περισσότερες. Τα καλύτερα έρχονται, πλέον πρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα