Τότεναμ για Μάχερ

17:18 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Εντυπωσιακή σεζόν διανύει ο νεαρός μέσος της Άλκμααρ Άνταμ Μάχερ ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η Τότεναμ, αναζητά έναν ποδοσφαιριστή με επιθετικές ικανότητες. Όπως όλα δείχνουν όμως, η περίπτωση του Ίθκο από τη Μάλαγα που ήταν η πρώτη επιλογή, δύσκολα θα προχωρήσει με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League

να στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της.
Ο επόμενος στόχος των «πετεινών» για τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, είναι ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Άλκμααρ, Άνταμ Μάχερ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι... προϊόν των ακαδημιών της Άλκμααρ και έχει ήδη μία γεμάτη σεζόν πέρυσι.
Ο Αντρέα Βίλας Μπόας είναι θαυμαστής των ικανοτήτων του και πάντα δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πέρυσι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε 52 συμμετοχές με 11 γκολ για την Άλκμααρ και φέτος έχει ξεκινήσει ανάλογα έχοντας σε δέκα εμφανίσεις τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.
Το αρνητικό για τους... μνηστήρες του, αφορά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2015 και για αυτό θα χρειαστεί ένα σεβαστό ποσό για να δώσουν οι Ολλανδοί τη συγκατάθεσή τους. Εκτός της Τότεναμ, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει και οι Σάντερλαντ, Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον με τους «πετεινούς» να έχουν προβάδισμα καθώς του δίνουν μεγαλύτερες δυνατότητες εξέλιξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα