Τρέχει να προλάβει η Σεβίλλη

00:02 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΣΕΒΙΛΛΗ: 0-3
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες
Σημαντικό διπλό με 3-0 πέτυχε η Σεβίλλη μέσα στην έδρα της Γρανάδα και πλέον απέχει τέσσερις βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.
Η Σεβίλλη έφτασε κοντά στο γκολ στο 6', καθώς οι Νεγρέδο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γκόμες έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ενώ στο 17' ο Πάλοπ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση

σε σουτ του Μικέλ Ρίκο.
Στο 30ο λεπτό ο Νάβας έδωσε για τον Μανού ντελ Μοράλ, ο οποίος δεν έκανε καλό σουτ και ο Ρομπέρτο απομάκρυνε.
Η Σεβίλλη πήρε κεφάλι στο σκορ με το σουτ του Νεγρέδο στο 39ο λεπτό, μετά από ασίστ του Ρέγιες.
Στο 49ο λεπτό ο Πάλοπ απομάκρυνε το σουτ του Μπενίτεθ, ενώ στο 51' η κεφαλιά του αμαρκάριστου Ούτσε δε βρήκε στόχο. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Ενρίκε πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 54ο λεπτό ο Μανού ντελ Μοράλ διπλασίασε τα γκολ των Σεβιγιάνων.
Ο Νεγρέδο έκανε βαθιά μπαλιά και ο ντελ Μοράλ ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας της Γρανάδα κι έκανε το 2-0.
Η Σεβίλλη στο 65' θα μπορούσε να πετύχει και 3ο γκολ αλλά ο Ρομπέρτο πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των ντελ Μοράλ και Ράκιτιτς.
Στο 86΄ο Νεγρέδο βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή, αλλά δεν βρήκε στόχο. Το τελικό 3-0 έκανε ο ντελ Μοράλ στις καθυστερήσεις μετά από ασίστ του Νάβας.
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Σικέιρα (72' Γέιχο), Γκόμες, Λόπεθ, Νιόμ, Αμπέλ, Μ.Ρίκο, Χάρα (57' Ιγκαλό), Μπενίτεθ, Ενρίκε, Ούτσε.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Πάλοπ, Κόκε, Εσκουντέ, Φάζιο, Ναβάρο (67' Λούνα), Τροχόφσκι, Μέντελ, Ντελ Μοράλ, Νάβας, Ρέγιες (62' Ράκιτιτς), Νεγρέδο (87' Κανουτέ).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα