Τρένο η Ντόρτμουντ

23:26 3/2/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ- ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 0-2
Γήπεδο: easyCredit-Stadion
Μεγάλο διπλό πέτυχε η Ντόρτμουντ μέσα στη Νυρεμβέργη (2-0) με γκολ του Σεμπάστιαν Κελ και βρίσκεται μόνη πρώτη, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των Σάλκε και Μπάγερν Μονάχου.
Μόλις στο 10ο λεπτό η Νυρεμβέργη έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς ο Μαρόχ βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή μετά από κόρνερ του Χλούσεκ, αλλά το σουτ του

πέρασε πολύ άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα και πάλι από κόρνερ του Χλούσεκ, ο Σίμονς έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Καγκάβα απομάκρυνε πάνω στη γραμμή, ενώ στο 19ο λεπτο το σουτ του Χλούσεκ δε βρήκε στόχο.
Η Ντόρτμουντ ήταν ανύπαρκτη στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στο 22' ο Κελ έβγαλε τον Λεβαντόφσκι απέναντι στον Σέφερ, ο οποίος όμως νίκησε τον Πολωνό στο τετ α τετ και κράτησε όρθια την ομάδα του.
Ο Λεβαντόφσκι ήταν ο μοιραίος παίκτης των φιλοξενούμενων στο πρώτο μέρος, καθώς στο 26ο λεπτό αστόχησε από καλή θέση, ενώ και στο 34ο λεπτό το σουτ που έκανε από δεξιά, απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα της Νυρεμβέργης.
Η πρωταθλήτρια Γερμανίας μπήκε αποφασιστικά στην επανάληψη και με το καλημέρα (48') άνοιξε το σκορ.
Ο Λάιτνερ έδωσε διαγώνια για τον Πίστεκ, εκείνος έστρωσε στον Κελ και ο τελευταίος με σουτ νίκησε τον Σέφερ.
Μετά από το γκολ, η Νυρεμβέργη κατέρρευσε και η Ντόρτμουντ κλείδωσε τη νίκη με ένα γκολ του Μπάριος στο 82ο λεπτό.
Ο Μπάριος είχε μπει στο ματ στο 71' στη θέση του κακού σε αυτό το ματς, Λεβαντόφσκι και στο 82ο λεπτό έκανε από κοντά το 2-0 με κοντινή προβολή, μετά από ασταθή επέμβαση του Σέφερ σε σουτ του Καγκάβα.
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σέφερ, Φόιλνερ, Μαρόχ (80' Μπουνγιακού), Βολσκάιντ, Χλούσεκ, Κοέν (60' Εσβάιν), Σίμονς, Χέγκελερ, Ντιβαντί, Άιγκλερ (60' Τσάντλερ), Πέκχαρτ.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτζερ, Μπέντερ (22' Λάιτνερ), Κελ, Μπλαστσικόφσκι (88' Γκιντογκάν), Καγκάβα, Γκρόσροϊτς, Λεβαντόφσκι (71' Μπάριος).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα