Τρία «αγκάθια» για ΠΑΟΚ

09:37 19/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στον ΠΑΟΚ, Βρύζας, Δώνης και Γεωργιάδης έχουν κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας ωστόσο υπάρχουν τρία προβλήματα που θα πρέπει πρώτα να επιλυθούν πριν ο ΠΑΟΚ προχωρήσει σε οποιαδήποτε μεταγραφική κίνηση.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday" το πρώτο πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας έχει να κάνει με το ύψος του μπάτζετ. Ο Βρύζας έχει καταστήσει σαφές

πως το μπάτζετ για μεταγραφές δεν πρέπει να ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ μόνο που τα συμβόλαια που ήδη υπάρχουν εκτιμώνται στα 6 εκ. ευρώ πράγμα που σημαίνει πως για να έρθουν παίκες θα πρέπει πρώτα να φύγουν κάποιοι.
Το δεύτερο πρόβλημα είναι πως στα έξοδα της επόμενης σεζόν θα προστεθούν κάποια εκατομμύρια από ληξιπρόθεσμες οφειλές που μετακύλισαν για την σεζόν 2012-13 από προηγούμενες σεζόν και οι οποίες θα πρέπει να πληρωθούν για να μην αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ πρόβλημα με την συμμετοχή του στην Ευρώπη. Τέλος, η αβεβαιότητα που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό αποτελεί το τρίτο εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ καθώς δύσκολα ο ξένος ποδοσφαιριστής θα πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα