Τρία γκολ και δύο δοκάρια στο δίτερμα ο Κατσικοκέρης!

14:44 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να έχουμε να τον δούμε μήνες ολόκληρους σε παιχνίδι της ΑΕΚ, όμως ο ίδιος κάνει ό,τι μπορεί στις προπονήσεις, δουλεύει, βελτιώνεται και κυρίως δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα (αν και ο αδικαιολόγητος τόσους μήνες παραγκωνισμός του ίσως να έκανε πολλούς άλλους παίκτες στη θέση του να είχαν ξεσπάσει εδώ και καιρό). Ο λόγος για τον Νίκο Κατσικοκέρη, ο οποίος στη σημερινή προπόνηση έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση...

Στα Σπάτα την Τρίτη όσοι αγωνίστηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον ΠΑΣ έκαναν

αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι χωρίστηκαν από τον Λίνεν σε δύο ομάδες. Από τη μία (φορούσαν φανελάκια) ήταν θεωρητικά η πιο «δυνατή» ομάδα καθώς υπήρχαν παίκτες που έχουν πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Και λέμε «θεωρητικά» διότι η άλλη ομάδα που χώρισε ο Λίνεν κέρδισε με 5-3. Το αξιοσημείωτο στο δίτερμα το χατ τρικ του Κατσικοκέρη και τα δύο του δοκάρια! Με την ομάδα του Κατσικοκέρη αγωνίστηκαν επίσης οι Σταματής, Παυλής, Τσίτας, Μπουγαϊδης (δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το δίτερμα, καθώς πονούσε ακόμα από τον πρόσφατο τραυματισμό του), Νικολόπουλος, Αγκιρίμπα, Νικολιάς, Αρκούδας και Κουρέλλας. Εκτός από 3 γκολ του Κατσικοκέρη, ένα πέτυχε ο Παυλής (δείχνει και αυτός να βρίσκει τον καλό του εαυτό) και ένα ο Νικολιάς.

Από την άλλη ομάδα, της οποίας τα γκολ πέτυχαν οι Φουρτάδο, Κορδέρο και Ανάκογλου, αγωνίστηκαν οι: Βλάχος, Παπαδημητρίου, Φέτσης, Γιάγκο, Κορδέρο, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Φούντας, Φουρτάδο, Γροντής. Στο δεύτερο μέρος ωστόσο έγιναν και αρκετές αλλαγές πάντως στις δύο ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα