«Τρίποντο» με γκολάρα Μάνταλου

19:09 24/11/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 12η αγωνιστική

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Skoda Ξανθη Arena

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ.Κουκουλάκης

Μετά από ένα ματς που σημαδεύτηκε από το εκπληκτικό γκολ

του Μάνταλου η Ξάνθη επικράτησε 3-1 του Παναιτωλικού και επέστρεψε στις νίκες.

Ο Παναιτωλικός είχε τα ινία του ματς στα πρώτα λεπτά και απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο 5' και στο 8' με Μπακάκη και Θεωδορίδη αντίστοιχα. Η Ξάνθη όμως στην πρώτη γάση που δημιούργησε σκόραρε. Συγκεκριμένα στο 12' ο Σολτάνι με προβολή νίκησε τον Ράφαελ και έκανε το 1-0. Ο Παναιτωλικός απάντησε άμεσα καθώς στο 14' ο Θεοδωρίδης με εντυπωσιακό σουτ από 30 μέτρα έκανε το 1-1. Στο 26' η Ξάνθη είχε εξαιρετική ευκαιρία με κεφαλιά του Μάνταλου ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Θεοδωρίδης έπιασε πάλι εξαιρετικό σουτ με τον Τσέμα να διώχνει δύσκολα.

Μόλις στο 55' στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη πήρε κεφάλι στο σκορ με ένα εκπληκτικό σουτ του Μάνταλου. Έξι λεπτά μετά ο Παναιτωλικός άγγιξε την ισοφάριση όταν ο Καμαρά βγήκε μόνος του με τον Τσέμα αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στο 63' η αλλαγή του Ντιέ προκάλεσε αναστάτωση με τον έμπειρο μέσο να μην κρύβει τη δυσαρέσκεια του και τον κόσμο να τον στηρίζει με χειροκρότημα. Παρ' όλα αυτά η Ξάνθη κατάφερε στο 76' να πετύχει και τρίτο γκολ όταν μετά την εξαιρετική μπαλιά του Κάλβο ο Σολάρι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Κάλβο στο 87' είχε μια καλή προσπάθεια ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σολτάνι δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Ράφαελ.

ΞΑΝΘΗ (Ρ.Μάουρερ): Τσέμα, Μάρτινς, Μπαξεβανίδης, Γούτας, Φλίσκας, Ντιέ (63'Βασιλακάκης), Ντε Γκουζμαν, Μάνταλος, Σολάρι (86'Ράνος), Σολτάνι, Κάλβο (91'Μαρίν)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ.Χάβος): Ραφαελ, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά (80'Ιωάννου), Γκάλο, Γοδόι, Ζούνιορ, Θεοδωρίδης, Μελισσάς (69'Γκόλιας), Κούσας, Μπακάκης (69'Μπελόν).

Keywords
Τυχαία Θέματα