Τρύπια προφυλακτικά μοιράζονταν σε εκδηλώσεις κατά του AIDS!

22:44 23/4/2013 - Πηγή: AEK365

Εκατόν είκοσι εκατομμύρια προφυλακτικά κατασκευής Κίνας ανακάλεσαν οι αρχές της Γκάνας τα οποία επρόκειτο να δοθούν σε διάφορες ανθρωπιστικές οργανώσεις κατά του AIDS καθώς, όπως διαπιστώθηκε, έχουν τρύπες ή σκίζονται πολύ εύκολα!

Το τραγικό μάλιστα είναι ότι τα 20 εκατ. από αυτά έχουν ήδη διανεμηθεί σε οργανώσεις που αγωνίζονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του AIDS στη χώρα. Ο αξιωματούχος της χώρας Τόμας Αμέτζρο τόνισε ότι η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Γκάνας θα προσπαθήσει να τα εντοπίσει και να πάρει πίσω, για να καταστρέψει όλα τα ελαττωματικά προφυλακτικά.

«Είναι τρύπια και σκίζονται εύκολα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το υπουργείο Υγείας της Γκάνας είχε παραγγείλει τα προφυλακτικά σε μια κινεζική εταιρεία μέσω ενός Γκανέζου μεσάζοντα. Τα προφυλακτικά παραδόθηκαν στις αρχές του έτους, όμως οι έλεγχοι ρουτίνας πραγματοποιήθηκαν μόλις αυτόν τον μήνα, αποκαλύπτοντας ότι τα προϊόντα ήταν ελαττωματικά.

Σύμφωνα με την υπηρεσία του ΟΗΕ για την καταπολέμηση του AIDS υπολογίζεται ότι το 1,5% των Γκανέζων ηλικίας από 15-49 ετών πάσχει από την ασθένεια ή είναι φορέας του ιού HIV.

Keywords
Τυχαία Θέματα