Τσάμπι Αλόνσο: Δεν θα επηρεαστεί αρνητικά ο Ρονάλντο

13:46 5/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Ολντ Τράφορντ" η Ρεάλ Μαδρίτης θα διεκδικήσει την πρόκριση της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος αλλά, σύμφωνα με τον Τσάμπι Αλόνσο, δεν θα επηρεαστεί αρνητικά από την ατμόσφαιρα.

Σε δηλώσεις του ο διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Είμαι σίγουρος πως ο Κριστιάνο θα αποδειχθεί καθοριστικός για ακόμα μια φορά. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δεν βλέπει την ώρα να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα, στο γήπεδο όπου έπαιξε για χρόνια.

Η επιστροφή του στα παλιά του λημέρια δεν πρόκειται να τον επηρεάσει αρνητικά".
Για την προσπάθεια πρόκρισης της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, ο Τσάμπι Αλόνσο δήλωσε: "Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αν δεν δώσουμε όλοι μας το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, δεν έχουμε ελπίδες. Πρέπει να προσέξουμε τις ψηλές μπαλιές και να κόψουμε κάθε προσπάθεια επίθεσης των Άγγλων, ενώ παράλληλα καλούμαστε να κάνουμε σωστές αντεπιθέσεις και να σκοράρουμε. Θα είναι σημαντικό να πετύχουμε εμείς πρώτοι γκολ, αφού όποιος προηγηθεί, αποκτά ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα