«Οπλίζει» Φιγκερόα!

Για το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα ετοιμάζει ο Φάμπρι τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, ενώ αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο σαββατιάτικο ματς με την Κέρκυρα στο Ο.Α.Κ.Α.

O Λουτσιάνο Φιγκερόα έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αρκετά νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία ένταξής του στην αγωνιστική δράση της ομάδας.

Ο αργεντινός επιθετικός
ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι πάτησε χορτάρι μετά από ένα τετράμηνο αποχής και το εξέφραζε στους συμπαίχτες του, αλλά και ενοχλημένος που δεν κατάφερε να σκοράρει στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Οι άνθρωποι της ομάδας θα φροντίσουν να μην διακινδυνεύσουν την υγεία του ποδοσφαιριστή, αλλά να ανεβάσουν σταδιακά την αγωνιστική του ετοιμότητα και τους ρυθμούς του, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο μεγάλος στόχος είναι να αγωνιστεί βασικός στο μεθεπόμενο μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, εναντίον του ΠΑΟΚ. Μεσολαβεί το ματς με την Κέρκυρα το Σάββατο, όπου αναμένεται να πάρει ξανά χρόνο συμμετοχής στο β΄ημίχρονο.

Ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ θέλει να έχει τον σπουδαίο σέντερ φορ έτοιμο για να μπει η ομάδα στα πλέι οφ, οπότε δεν σκοπεύει να τον πιέσει. Ο ισπανός τεχνικός θεωρεί πως η ποιότητα και η αξία του Αργεντινού μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να βγει όχι απλά στην Ευρώπη, αλλά να «χτυπήσει» τη θέση στα πλέι οφ που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα