Τσέκαραν εισιτήρια Έσμπιεργκ και Σάλτσμπουργκ

22:02 7/11/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 3ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.- ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: 1-3
Γήπεδο: Μορίς Ντουφράνς

Το απόλυτο 4 στα 4 έκανε η Σάλτσμπουργκ που νίκησε με 3-1 τη Σταντάρ και πήρε εύκολα την πρόκριση.

Στο 5ο λεπτό ο Γκουλάστσι είπε όχι σε σουτ του Εζεκιέλ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το δοκάρι της Σάλτσμπουργκ. Στο 27ο λεπτό ο Γκουλάστσι πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπατσουαγί, ενώ στο 38' ήταν η σειρά του Τουράμ-Ουλιέν να αποκρούσει το σουτ του Μπερίσα.

Τελικά στο 42ο λεπτό η Σάλτσμπουργκ πάγωσε το «Μορίς Ντουφράνς», καθώς ο Σιμάν έκανε το σουτ από δεξιά η μπάλα έφυγε από τον ΤοθράμΟυλιέν και ο Σβέντο σε κενή εστία έγραψε το 1-0 και πριν τελειώσει το πρώτο μέρος η Σάλτσμπουργκ πέτυχε και 2ο γκολ και συγκεκριμένα στο 45+2'. Ο Καμπλ άλλαξε ωραία με τον Άλαν και με όμορφο σουτ έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη και μείωσαν στο 55ο λεπτό με το όμορφο φάουλ του Μποκού, αλλά στο 58' η Σάλτσμπουργκ έκανε το 3-1 με γκολ του Άλαν μετά από ασίστ του Σβέγκλερ.

ΣΤΑΝΤΑΡ: Τουράμ-Ουλιέν, Οπάρε, Σίμαν, Σταμ, Μπεν Χαΐμ, Μπουλό (80' Γκουτσανεγιάντ), Μπούγενς (75' Σισέ), Βαϊνκέ, Μποκού (65' Μπιά), Εζεκιέλ, Μπατσουαγί.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκουλάστσι, Σβέγκλερ, Ούλμερ Χιντερέγκερ Ραμάλιο, Ιλσάνκερ, Μπερίσα (60' Μεϊλίνγκερ), Σβέντο (65' Τέιγκλ), Λάιτγκεμπ, Καμπλ, Άλαν (88' Σκιέμερ)

ΕΣΜΠΙΕΓΚ- ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: 1-0
Γήπεδο: Σπορτ ογκ Ιβέντ Παρκ Έσμπιεργκ

Πανηγυρική πρόκριση για την Έσμπιεργκ που επικράτησε της Έλφσμποργκ με 1-0.

Στο 34ο και στο 36ο λεπτό ο Στουρ-Έλεγκααρντ πραγματοποίησε δύο τεράστιες επεμβάσεις σε σουτ των Αμπρέμ και Μπακενγκά και κράτησε το μηδέν για την Έλφσμποργκ, ενώ και στο 43' ο κίπερ των φιλοξενουμένων στάθηκε στο ύψος του σε νέα προσπάθεια του Μπακενγκά.

Στο 56ο λεπτό οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ καθώς είχαν δοκάρι με τον Λινγκ, ενώ στο 64' και στο 67' οι Άνκερσεν και Χέντλουντ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.
Τελικά τη λύση για την Έσμπιεργκ έδωσε στο 71ο λεπτό όχι δικός της παίκτης αλλά ο Ροντέν ο οποίος με αυτογκόλ έκανε το 1-0.

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ: Ρένοου, Χάνσεν, Π.Άνκερσεν, Αμπρέμ, Κνούντσεν, Μπέργκβολντ (88' Ασκού), Άντερσεν, Γ.Άνκερσεν, Αντρέασεν (50' Φαν Μπιούρεν), Λινγκ, Μπακενγκά (62' Ντιούφ).

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: Στου Έλεγκααρντ, Γιένσεν, Λάρσον, Κλάστρμ, Μομπάεκ, Σβένσον, Λούντκβιστ (65' Χέντλουντ), Ροντέν (77' Γιόργκενσεν), Νίλσον (46' Ισιτζάκι), Κλάεασον, Μπέκμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα