Τσεκάρει πάλι Γεωργίου ο ΠΑΟ

08:41 2/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Φώτης Γεωργίου βρίσκεται στη λίστα με τους εντός των τειχών στόχους του Παναθηναϊκού και ο Νίκος Νταμπίζας θα βρεθεί στα Γιάννινα για να τον παρακολουθήσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για έναν παίκτη το όνομα του οποίου έχει γραφτεί και για την ΑΕΚ, όμως φυσικά η Ένωση δεν παίζει... μπάλα μόνη της.

Οι «πράσινοι» εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση των καλύτερων δυνατών λύσεων για την ενίσχυση του ρόστερ τους και μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του Φώτη Γεωργίου. Ο δεξιός εξτρέμ του ΠΑΣ Γιάννινα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον «Άγιαξ» και σήμερα ο Νταμπίζας θα τον τσεκάρει για μία ακόμα φορά από κοντά.

Ο football manager του Τριφυλλιού θα βρεθεί στους «Ζωσιμάδες» ώστε να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Ηπειρωτών με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο έτερος παίκτης των γηπεδούχων που ενδιαφέρει τους «πράσινους», ο Κοροβέσης είναι τιμωρημένος, το βλέμμα του θα είναι αποκλειστικά στραμμένο στον 28χρονο εξτρέμ

Keywords
Τυχαία Θέματα