Τσιάρτας: Αυτοκτονία αν δεν το πάρει η Μπάγερν

12:13 26/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στις 19 Μαΐου στην "Αλιάντζ Αρίνα" Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι θα διεκδικήσουν τον εφετινό τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης με τον Βασίλη Τσιάρτα να υποστηρίζει πως θα είναι... αυτοκτονία αν δεν καταφέρουν οι Βαυαροί να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα στάθηκε στις απουσίες, λόγω καρτών, που θα έχουν οι δυο ομάδες τις οποίες χαρακτήρισε άδικες.

Σε δηλώσεις του στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ τόνισε: "Εκεί που

έφτασαν οι τέσσερις ομάδες διεκδίκησαν τις πιθανότητες τους. Αν θέλουμε να πούμε για κάποια έκπληξη ήταν η Τσέλσι. Είχε την τύχη να έχει σε μεγάλες βραδιές τον τερματοφύλακα της, τον Τσεχ και τελικά να πάρει την πρόκριση.
Γενικά, οι τερματοφύλακες έκλεψαν την παράσταση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ζευγάρι Ρεάλ-Μπάγερν ήταν πιο δυνατό. Οι Γερμανοί στο πρώτο ματς έδειξαν πόσο ήθελαν την νίκη και στο δεύτερο δικαιώθηκε για το παιχνίδι της. Πάλεψε, έχασε ευκαιρίες και πήρε την πρόκριση, κάπως άχαρα στα πέναλτι. Ήταν πολύ καλό ματς, η Μπάγερν έδειξε πιο απειλητική, είχε πολύ καλό ρυθμό και πολλές φάσεις.
Ξέρουμε πολύ καλά πως 7 παίκτες δεν θα αγωνιστούν στον τελικό. Αυτό είναι και η μεγαλύτερη αδικία που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι πως πρέπει να γίνει κάτι για αυτό. Αν θέλουμε να μιλάμε για θέαμα και fair play δεν πρέπει καμία ομάδα να στερείται βασικούς της ποδοσφαιριστές σε έναν τελικό. Η UEFA πρέπει να μεριμνήσει για τις κάρτες. Αν είναι κόκκινη είναι απολύτως δικαιολογημένο. Αλλά να χάνεις ματς από τις κίτρινες κάρτες είναι άδικο. Μπορεί να μην έχουν ξανά την τύχη να παίξουν σε τελικό.
Οι απουσίες που θα έχουν οι ομάδες θα παίξουν ρόλο στον τελικό. Η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί επειδή παίζει στην έδρα της. Δικαίως έφτασε εκεί που έφτασε αφού έχει παίκτες που μπορούν να την οδηγήσουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Αλλά γνωρίζουμε ότι είναι ένα ματς και όλα μπορούν να συμβούν. Πιστεύω όμως πως θα είναι αυτοκτονία αν δεν καταφέρει να το πάρει".

Keywords
Τυχαία Θέματα