Τσίμπησε βαθμό ο ΠΑΣ

19:12 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιβολίων

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Η.Σπάθας

Καλό παιχνίδι έγινε στην Κρήτη όπου Πλατανιάς και ΠΑΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες και η νίκη θα μπορούσε να έχει πάει σε μια από τις δύο πλευρές.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά

για την ομάδα των Χανίων που μόλις στο 4ο λεπτό πήρε κεφάλι στο σκορ με την κεφαλιά του Αναστασάκου. Μετά το πρώτο τέταρτο όμως ο ΠΑΣ ανέλαβε τα ινία του ματς και στο 20' κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Κοροβέση έξω από την περιοχή. Στο 36' ο σκόρερ των φιλοξενουμένων δοκίμασε και πάλι το πόδι του αλλά αυτή τη φορά μπλόκαρε ο Κηπουρός. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μαραγκουδάκης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο και ο Φεγκρούς είχε εύκολο έργο.

Ο ΠΑΣ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 50' έχασε μοναδική ευκαιρία όταν ο Ίλιτς προ κενής εστίας "κατάφερε" να στείλει την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά μετά ο Κηπουρός έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Κοροβέση. Από εκεί και πέρα το ματς έγινε κακό και η επόμενη φάση ήρθε στο 72' όταν ο Βίλα έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Δέκα λεπτά μετά ο Πλατανιάς άγγιξε το γκολ όταν ο Αναστασάκος έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο 85' ο Ναζλίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Κηπουρός είπε "όχι" αποκρούοντας εντυπωσιακά. Στις καθυστερήσεις ο Πλατανιάς έμεινε με δέκα καθώς ο Ουντόζι είδε δεύτερη κίτρινη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Αρόχα (53'Ναζλίδης), Κανακούδης, Μαραγκουδάκης (69'Μιρτσέτα), Αναστασάκος, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (83'Μαρτσάκης), Ντόε

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Ντάσιος (88'Οικονόμου), Κολοβέτσιος, Γεωργίου, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Λίλα, Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (69'Βίλα), Ίλιτς (81'Νικλητσιώτης)

Keywords
Τυχαία Θέματα