Τσιστιακόφ σε Δώνη: Θα σε σκοτώσουν!

08:42 18/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στις αρχές Ιουλίου αναμένεται η απόφαση για την δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Δώνη και χθες εκδικάστηκε η υπόθεση με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ να καταγγέλλει, σύμφωνα με δημοσιεύματα, απειλές από τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ.
Συγκεκριμένα, ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,

φέρεται να ζήτησε από τον Δώνη την παραίτηση του αλλιώς θα έχει κακά ξεμπερδέματα. Μάλιστα, η ιστοσελίδα sentragoal.gr αποκαλύπτει πως η δικηγόρος Λίνα Σουλούκου εμφάνισε στο δικαστήριο ένα SMS το οποίο φέρεται να προέρχεται από τον Τσιστιακόφ με παραλήπτη τον Δώνη. Το μήνυμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έλεγε το εξής: "Γεια, συγγνώμη αν κάνω λάθος, αλλά θέλω να σκεφτείς ότι αυτοί θα σε σκοτώσουν. Φαντάσου να δώσεις μάχη για τα λεφτά σού πώς θα αντιδράσουν οι οπαδοί και τα media".
Ο Δώνης φέρεται να απάντησε στον Τσιστιακόφ: "Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον ιδιοκτήτη, έχουμε οικογένειες αλλά εσύ δεν μας σέβεσαι, μας έχεις πετάξει στα σκουπίδια! Θέλεις να παραιτηθώ για να μην πάρουμε τα λεφτά μας, εγώ και οι συνεργάτες μου. Μίλα με τον ιδιοκτήτη και τελείωσε το θέμα!".
Παράλληλα ο Δώνης αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε ο γαμπρός του στη Θεσσαλονίκη από αγνώστους, η οποία επισήμανε πως δεν ήταν τυχαία. Στον αντίποδα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ υποστήριξαν ότι αφενός δεν μπορεί να συνδεθεί με την ΠΑΕ το περιστατικό με τον κουνιάδο του Δώνη και αφετέρου ότι τα όσα φέρεται να είπε ο Τσιστιακόφ, δεν μπορούν να χρεωθούν στον σύλλογο, εφόσον ειπώθηκαν, από τη στιγμή που αποτελεί απλώς προσωπικό σύμβουλο του Σαββίδη και δεν έχει θεσμικό ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα