Τζέραρντ: Πρέπει να αντιδράσουμε

15:52 12/3/2012 - Πηγή: AEK365

Η ήττα από την Σάντερλαντ ήταν για την Λίβερπουλ η 3η συνεχόμενη γεγονός που έφερε την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δέκα βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση με τον Στίβεν Τζέραρντ να υπογραμμίζει την ανάγκη να υπάρξει άμεση αντίδραση αρχής γενομένης από το ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον την Τρίτη.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο Στίβεν Τζέραρντ τόνισε: "Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για την θέση που βρισκόμαστε στο πρωτάθλημα. Δεν είναι καλό μια ομάδα σαν την Λίβερπουλ να βρίσκεται στην θέση που βρίσκεται. Πρέπει

να βρούμε ένα καλύτερο επίπεδο σταθερότητας. Χρειαζόμαστε μια αντίδραση και καλύτερη αφορμή από το παιχνίδι με την Έβερτον δεν υπάρχει. Αυτά είναι παιχνίδια για τα οποία πάντα ανυπομονείς. Το παιχνίδι θα γίνει βράδυ και η ατμόσφαιρα στο Άνφιλντ θα είναι φανταστική. Είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές να παίξουν καλά και να πάρουν το αποτέλεσμα για χάρη των οπαδών. Όλοι μας είμαστε κακόκεφοι μετά τα τελευταία αποτελέσματα αλλά θέλουμε να επαναφέρουμε τα χαμόγελα στα πρόσωπα των φιλάθλων μας. Είναι μια μεγάλη εβδομάδα αυτή που έρχεται και θέλουμε να πάμε στον αγώνα Κυπέλλου με την Στόουκ έχοντας κερδίσει την Έβερτον".

Σημειώνεται πως η Έβερτον είναι αήττητη στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά στο "Άνφιλντ" έχει να κερδίσει από το 1999.

Keywords
Τυχαία Θέματα