Τζιμπούρ: Υπήρξε μια παράλειψη!

14:06 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκεται ο Ραφίκ Τζιμπούρ για μη υποβολή φορολογικής δήλωσης από το 2005 και για απόκτηση χρημάτων από στοιχηματική εταιρεία ωστόσο όλο αυτό, για τον Αλγερινό επιθετικό του Ολυμπιακού, είναι μια παράλειψη που θα διορθωθεί.

Ο Τζιμπούρ βραβεύτηκε από χορηγό εταιρεία

του Ολυμπιακού για τα 100 γκολ που έχει πετύχει στην μεγάλη κατηγορία και όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό, απάντησε: "Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Όλα είναι μια χαρά. Υπήρξε μια μικρή παράλειψη και θα την διορθώσουμε. Σύντομα όλα θα είναι εντάξει. Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο κόσμος".
Κατά τα άλλα ο Αλγερινός επιθετικός μίλησε για
Τα 100 γκολ που έχει πετύχει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος: "Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα 100 γκολ που έχω πετύχει και την βράβευση που μου γίνεται. Ελπίζω να φτάσω τα 200 γκολ σύντομα".
Το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο Ατρόμητος είναι ένας αντίπαλος όπως ο Αστέρας Τρίπολης και ο Λεβαδειακός που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον Ολυμπιακό και εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".
Την ανανέωση του συμβολαίου του και τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον από Μπεσίκτας και Μάντσεστερ Σίτι: "Είχα δηλώσει από την αρχή ότι ήθελα να μείνω και είχαμε συζητήσει με τον πρόεδρο. Το είχα πει στην τηλεόραση, το ήξερε ο κόσμος, το ήξερα και εγώ. Τελικά έγινε αυτό που ήθελα, η παραμονή μου στον Ολυμπιακό".
Τους αγώνες με την Λεβάντε για το Europa League: "Είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για το Europa League. Πρέπει να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Όταν έρθει εκείνη η στιγμή πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Λεβάντε".

Keywords
Τυχαία Θέματα