«Τζόγος» με Μαυρία

10:18 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους είναι δεδομένο για τον Χάρη Μαυρία που παραμένει προσηλωμένος στον Παναθηναϊκό και κλείνει τ' αυτιά του στις «Σειρήνες», γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι οι εμφανίσεις του με το «τριφύλλι» είναι και η καλύτερη διαφήμιση γύρω απ' το όνομά του και φυσικά καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις «μετοχές» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ανθρωπος της Γιούβε, άλλωστε, έχει έρθει σε επαφή με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό που δηλώνει άγνοια για όσα έχουν δει το φως

της δημοσιότητας αναφορικά με την Ιντερ, δίχως αυτό να σημαίνει ότι οι «νερατζούρι» δεν παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Τουναντίον, είναι δεκάδες (!) οι σκάουτερ των ευρωπαϊκών συλλόγων που έχουν κατά καιρούς έρθει στο ΟΑΚΑ για να τον παρακολουθήσουν και μεταξύ αυτών ήταν και σκάουτερ της Ιντερ. Γενικώς γίνεται «τζόγος» με τον Μαυρία εξαιτίας του ταλέντου του και τις κρίσης στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα για καλές αγορές στα μεγαθήρια της Ευρώπης. Ας μην ξεχνάμε, ωστόσο, και την παράμετρο Παναθηναϊκός, που ποντάρει πολλά στον Μαυρία και δεν πρόκειται να τον δώσει τόσο εύκολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα