Βακάλης: Σας ευχαριστώ όλους

16:22 4/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Βακάλης, λίγο μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τη ΧΑΝΘ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή την αποχώρησή μου απο το δυναμικό της ομάδας Χάντμπωλ της Α. Ε. Κ. , θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παράγοντες για την 3ετή μεστή και απόλυτα δημιουργική για μένα συνεργασία μας.
Οι πτυχιακές μου υποχρεώσεις

στο Τ. Ε. Φ. Α. Α. Θεσσαλονίκης με αναγκάζουν να προβώ σε προσωρινή ίσως λύση της απόλυτα επιτυχημένης συμπόρευσης προς τις επιτυχίες.
Αναλυτικότερα θα ήθελα να αναφερθώ στον καταλυτικό ρόλο σχετικά με τα προαναφερθέντα,τόσο της διοίκησης, του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου όσο και των συναθλητών μου και του διοικητικού προσωπικού της Ερασιτεχνικής Α. Ε. Κ.
Ευχαριστώ λοιπόν τους κ. κ. Χατζηχρήστο Δ. , Μιχαήλ Α. , Παπαδημητρίου Κ. , Τόγελο Β. , Σταματιάδη Κ. , Πλούμπη Ν. , Γκιόκα Κ. , Αρβανίτη Γ. , Αλεπουδέα Σ. , Καλαβάζη Π. , Τριανταφύλλου Γ. , Κωλλέτη Κ. , Αλεξίου Α. , Στεβή Ε. , Κουτρούλη Ι., Μπαλάσκα Μ. , Κράφτ Λ. , Θεολογίτη Δ.,
Τέλος εκφράζω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο της Α. Ε. Κ. για την αμέριστη και ειλικρινή στήριξη και συμπαράστασή του τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Με εκτίμηση,
Βακάλης Γιώργος».

Keywords
Τυχαία Θέματα