Βαλντάνο: Εξαιρετικός ο Πέπε

15:26 20/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τα "πυρά" όλων έχει συγκεντρώσει πάνω του ο Πέπε για την ενέργεια του να πατήσει ηθελημένα το χέρι του Λιονέλ Μέσι με τον Χόρχε Βαλντάνο να επιχειρεί να δικαιολογήσει τον Πορτογάλο αμυντικό λέγοντας πως το γήπεδο μεταμορφώνει τους παίκτες υπογραμμίζοντας πως ο Πέπε είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Μάλιστα ο Βαλντάνο θυμήθηκε ένα ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν με πρωταγωνιστές τον Χουανίτο και τον Ματέους.

Σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο, ο πρώην γενικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε
Για

την κίνηση του Πέπε, ο οποίος πατάει τον Μέσι: "Το περιστατικό με τον Πέπε και τον Μέσι μοιάζει με εκείνο του Χουανίτο με τον Ματέους. Έπαιξε με μεγάλη ένταση, σε μία θέση που δεν παίζει κανονικά και φάνηκε να είναι πιο κουρασμένος από ό,τι συνήθως. Ίσως να είναι και εκείνος υπεύθυνος για το γκολ που έβαλε η Μπαρτσελόνα".
Για το αν υπήρχε πρόθεση ή όχι: "Οι κάμερες δείχνουν ότι υπάρχει μία εσκεμμένη συμπεριφορά και δεν σκέφτηκε ότι μπορεί να πονέσει ο συνάδελφός του. Πολλές φορές δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου".
Για τον χαρακτήρα του Πορτογάλου: "Όπως ο Χουανίτο, και ο Πέπε είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Το γήπεδο, όμως, μεταμορφώνει τους παίκτες και σε τέτοιους αγώνες χάνεις τον έλεγχο, όταν σου συμβαίνουν αρνητικά πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα