Βάργκας: Τιμητικό να με θεωρούν σημαντικό

09:46 31/3/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να έχει διάθεση να αποκαλυφθεί για το θέμα του ιδιωτικού συμφωνητικού ανάμεσα σε εκείνον και την ΑΕΚ, ο Φαμπιάν Βάργκας στάθηκε σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA στα αγωνιστικά, στο ματς με την Κέρκυρα και στη δική του κατάσταση:
«Σκεφτόμαστε το επόμενο ματς, το έχουμε μελετήσει και το έχουμε δουλέψει. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά στη βαθμολογία

εν όψει πλέι οφ», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι ο κόσμος ισχυρίζεται πως όταν λείπει από την ομάδα, το κέντρο έχει πρόβλημα κι αν τον δικαιώνει η άποψη του κόσμου: «Είναι πολύ τιμητικό να θεωρούν κάποιοι ότι φαίνεται η απουσία μου στο γήπεδο. Ανεξάρτητα αυτού όμως όλοι οι παίκτες μπαίνουν στο γήπεδο για να κερδίσουν. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας».

Για τα πλέι οφ κι αν η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει τη 2η θέση: «Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος και των συμπαικτών μου. Σίγουρα αυτό θέλουμε όλοι μας».

Σχετικά με το θέμα του διακανονισμού: «Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό. Όπως λέει και η λέξη είναι κάτι το ιδιωτικό και μένει εκεί ανάμεσα σε δύο πλευρές».

Keywords
Τυχαία Θέματα